Jiskra Raspenava – Avia Čakovice 16:21 (7:10). Domácí sice sehráli poměrně dobrý zápas, ale k žádnému překvapení tentokrát nedošlo. Zkušený tým Čakovic si na začátku utkání vytvořil dostatečný náskok, který pak dokázal taktickou hrou udržet až do závěrečného hvizdu rozhodčího. Sestava a střelci branek: Roušal, Hanzl – Gröger, Jan Málek, Wolf, Petříček – Josef Málek (8), Dörfl (6), Kobera (2), Svoboda.
Druholigová Raspenava odehrála další dva důležité mistrovské zápasy. Nejprve vyhrála na hřišti TJ Příchovice o jednu branku a pak nestačila na TJ Přeštice, kde podlehla o 5 branek.
TJ Příchovice - Jiskra Raspenava 20:21 (8:11). Vítězství na hřišti družstva TJ Příchovice, které se rovněž nachází v sestupovém pásmu, bylo velmi důležité. Hosté se po špatném začátku rychle vzchopili a získali až čtyřbrankové vedení, o které však po několika chybách a nepřesných střelách před koncem zápasu přišli. Do úplného závěru chybělo několik málo vteřin, když domácí chybovali v rozehrávce a Raspenava dokázala do prázdné branky vstřelit, sice šťastnou, ale vítěznou branku.
Přeštice - Raspenava 23:18 (12:10). Ani zápas v Přešticích se pro Raspenavské nevyvíjel špatně. S favoritem dokázali držet krok skoro celý první poločas. V jeho závěru však nedokázali útočníci proměnit svoje šance a domácí šli do mírného náskoku, který pak zvýšili na začátku druhého poločasu, což bylo pro další vývoj zápasu rozhodující. Oba zápasy sehrála Raspenava v sestavě: Hanzl, Roušar – Husák, Gröger, Jan Málek, Wolf, Petříček – Josef Málek, Dörfl, Svoboda, Kobera. Střelci: Dörfl 10+9, Josef Málek 8+4, Svoboda 2+4, Kobera 1+1.