Předchozí
1 z 5
Další

Vystudoval jsem Střední školu průmyslovou textilní, obor Podnikání a textilní výroba. Zúčastnil jsem se talentové soutěže Česko Slovensko má talent, poté se svojí kapelou JUST TRY vydal velice úspěšný cover písničky Žijeme len raz. Na jaře roku 2014 společně se skupinou ATMO music jsme nazpívali píseň Polety. O rok později jsem vydal první singl s názvem Toulavá, jehož videoklip se natáčel v libereckých Lázních. 

Sebastian Navrátil.Zdroj: Deník / Radek Strnad

Móda mě sice zajímá, rád si obléknu něco hezkého, aletextilku jsem nestudoval s tímto záměrem. Původně jsem chodil na zdrávku, ale jelikož jsem hodně sportoval (jízda na snowboardu), tak jsem kvůli absencím přestoupil právě na textilku. Nicméně mám na ni hezké vzpomínky a zdejší učitelé mě nasměrovali tím správným směrem.

Sebastian Navrátil.Zdroj: Deník / Radek Strnad

Ráno vstávám mezi devátou a desátou hodinou, postarám se o kočku, dám si kávu, kterou jsem se naučil pít, vyřídím emailovou korespondenci atd. Když mám volněji, stavím se za mamkou, a když opravdu nic nemám, snažím se odpočívat. Nejradši jsem, když se sejdu s kamarády, na které nemám moc času, zapaříme na x-boxu, rád chodím do sauny a začal jsem tak trochu cvičit s kamarádem, který boxuje.

Sebastian Navrátil.Zdroj: Deník / Radek Strnad

Liberec považuji za krásné město. Nejčastěji jezdím do Prahy a tam se mi moc nelíbí, je přelidněná. Liberec mi přijde jako čisté město. Časem, až si našetřím, bych si zde rád pořídil dům. Není nic, co by mi na Liberci vyloženě vadilo či štvalo. Jen mi život někdy trochu komplikují časté uzavírky.

Sebastian Navrátil.Zdroj: Warner Music Czech Republic

Chtěl bych zkusit herectví, popř. dělat porotce v hudební soutěži, či moderování. Nejvíce bych si ale přál posunout v herectví, vzít si lekce a zahrát si v nějakém filmu, ne seriálu. Chtěl bych prodat ten obličej. Nebránil bych se ani focení kampaně pro nějakou značku. Na druhou stranu to nemá cenu lámat přes koleno.

Sebastian Navrátil.Zdroj: Warner Music Czech Republic