Hip hoper Bonus vystoupí v pátek 30. března v pivním baru Azyl v Široké ulici číslo 302 v Liberci se svým uskupením Martin Tvrdý Trio. Koncert začíná ve 20 hodin. Společně s ním se představí hip hopová kapela Křikzticha z Jihlavy, která se vyznačuje hlavně kritickými texty vůči politické a sociální sféře. O den později koncertuje Martin Tvrdý Trio v sousední České Lípě v klubu Progres.

Desku Náměstí míru vydal raper Bonus na vinylové desce, ke které vložil také CD a kupón na stažení digitální verze v MP3 a FLAC. Narozdíl od koncepčního předchůdce desky Konec civilizace vznikalo nové album – podle Bonusových slov – docela nenápadně.

„V dubnu jsem si do práce dones jeden overhead (mikrofon, kterým se normálně zvučí činely) a jednou dvakrát týdně jsem přišel o hodinu dřív než ostatní a nahrával si jen tak nějaký nápady,“ řekl Martin Hůla alias Bonus.

Ve své tvorbě kombinuje chytré texty, originalitu a chytlavé melodie.

Raper Martin Hůla pod jménem Bonus nahrává a koncertuje od léta 2009 – v současné době společně s Pe.Klem (kytara – Komunisti, ex Hissing Fauna) a Machym (basa – Promiňte umíram, ex Sulk) v sestavě nazvané Martin Tvrdý Trio.

Bonusovu novou desku Náměstí míru si můžete stáhnout ZDE.

Zdroj: Youtube
Zdroj: Youtube
Zdroj: Youtube