„Slyšela jsem, že je to skvělý festival, a já se na něj moc těším. Přijedu s větší kapelou a dvěma vokalistkami. Mám připravený klasický koncertní repertoár, ale také soulové duety s Petrem Němcem, který bude mým hostem,“ sděluje zpěvačka. „Život s muzikou mi hodně dal a pořád ještě dává. Miluji koncerty, zvláště ty pod širým nebem, je tam vždy neformální a spontánní publikum. Vím, že to baví i kapelu, společně máme rádi tuto atmosféru,“ doplňuje.

Přípravy areálu pro 26. ročník hudebního festivalu Benátská! pokračovaly 24. července ve sportovním areálu Vesec v Liberci . Festival proběhne od 26. do 29. července.
Oblíbený festival Benátská! ve Vesci přinese zábavu i dopravní omezení

Z dalších interpretů a skupin se na Benátskou chystají Olympic, Doctor PP, Jelen, Turbo, Bonnie Tyler, Guano Apes, Divokej Bill, Václav Neckář, Jasná páka, Vypsaná fixa, Arakain, Jaromír Nohavica, Marpo & Trouble Gang, Miro Žbirka, Ben Cristovao, Xindl X, Aneta Langerová, TH!S či Mirai.

NEJEN HUDBA

Kromě bohatého hudebního programu je připravena spousta dalších aktivit a zábavy pro celé rodiny (například obří nafukovací sklu- zavka o délce až 300 metrů), ale také kulinářských zážitků (třeba tradiční festivalová vinárna, kde budou k jídlu mimo jiné podávány i pokrmy z husích jater).

Kapela Olympic.
Šéf Petr Janda před Benátskou: Olympic má fanklub v Mimoni