„Halové turné bylo tak rychle vyprodané, že nám přišlo líto, že to mnozí fandové neuvidí. A tak jsme se rozhodli celou show dovézt i na místa, kde se halové koncerty nepořádají, a vše fanouškům vynahradit. Tedy dostat do klubů celou stadiónovou parádu," řekl frontman Richard Krajčo.

Album Inzerát vyšlo na podzim loňského roku a první singl se shodným názvem zaútočil na přední pozice napříč televizním a radiovým hudebním éterem.

Od poslední desky Jeviště uplynuly tři roky a za tu dobu skupina udělala další posun ve své tvorbě, kterou navíc tentokrát řídil z producentského křesla držitel ocenění Grammy Yaron Fuchs se svým asistentem Idem Zmishlanym, jehož si kapela našla až za oceánem.

„Kvalitu alba dokazuje to, že na koncertech zaznívá většina písní z této desky a úspěšné jsou všechny singly Inzerát, Křídla z Mýdla nebo Zatančím," uvedl promotér Šimon Kotek.

V poslední době kapela čelila nařčení, že ukradla píseň skupiny O5 a Radeček. Duet s Tomášem Klusem Cesta má shodný refrén s hitem kolegů Prázdné láhve z roku 2008. Tu prý dokonce zpěvák Radečků nabízel Richardu Krajčovi, aby z ní společně udělali duet.

Údajně okradená kapela ale podávat trestní oznámení nechce. Domnívají se, že Krajčo píseň neukradl záměrně. Nemá to prý zapotřebí.