Dva bloky zábavných skečů přivezou čtyři komici do klubu Woko v Jablonci nad Nisou.Přítomné tu budou bavit dnes od 20 hodin čtyři vtipní muži, Miloš Knor, Ruda z Ostravy, Lumír Tuček a Marek Daniel.

„Komiky jsme dělali, ještě když je v podstatě nikdo neznal. Díky dlouhodobé spolupráci s Milošem Knorem u nás stojí vstupenka o dost méně než jinde, kde vystupují komici ve třech, zatímco u nás vystoupí vždy čtyři," chlubí se provozovatel Woka Ladislav Novák.

KOMICI s. r. o.

divadelní skeče

Kdy: dnes 14. března od 20 hodin

Kde: Woko klub, Jablonec nad Nisou

Hrají:

Miloš Knor

Ruda z Ostravy

Lumír Tuček

Marek Daniel

Vstupné: 200 Kč

Když tyto zábavné večery ve Woku začínaly, jezdili sem vtipálci snad každý měsíc.

„V současné době je to vzhledem k jejich vytíženosti nemožné. Nyní vystupují zhruba každé dva měsíce, kdy je vždy velmi značný zájem. Z těchto důvodů přemýšlíme, zda nebudeme dělat vždy dvě vystoupení v jeden den," nabízí alternativu provozní klubu. Zároveň prozradil, že Komici se chystají natočit film, který by se snad měl také točit v jabloneckém klubu Woko.

Pro každého něco

Na vystoupeních komiků je zábavné, že každý bavič přiveze trošku jiný typ humoru, takže si přijdou na své všichni. Jejich skeče se většinou točí okolo témat jako alkohol, politika, hudba, film a nedávná minulost.

Komici s.r.o. parodují každodenní situaci, současné společenské a politické dění, hudbu i historické události. Nejčastěji se strefují do komunismu a do doby svého raného mládí.

Divadelní večer v trošku jiném stylu vždycky probíhá za domácí atmosféry. Hosté sedí na pohovkách, kouří jednu cigaretu za druhou a popíjejí. Na pódiu je vždy baví jeden komik. Někdy baviči i spolupracují a mají scénu společnou. „Nemám nikoho oblíbenějšího než druhého. Baví mě všichni, protože vystoupení jsou vždy poskládána tak, že se doplňují různé druhy humoru, což mě baví," dodal Ladislav Novák.

Vstupenky na dnešní Komiky stojí 200 Kč. Zakoupit si je můžete v předstihu na baru v pivnici Oko vedle klubu Woko.

Tipy na videa Komiků na YouTube

Tato videa si prostě musíte pustit na youtube.com:

Cikán o cikánech

Robert Nebřenský: Fanklubák

Iva Pazderková: Blondýna na gyndě

Iva Pazderková: Chudoba

Karel Hynek: Zprávy

Miloš Knor: Pohádka o 13 důchodech

Marek Daniel: Václav Klaun

Lumír Tuček: Hip Hop

Ruda z Ostravy: 7 vět před smrtí