Liberecké dámy mají možnost zhlédnout v předpremiéře novou českou komedii v režii Marie Poledňákové Líbáš jako ďábel. Snímek je volným pokračováním úspěšné komedie Líbáš jako Bůh, která vznikla před dvěma lety.

Květnová Dámská jízda v multikině CineStar startuje již dnes 9. května v půl sedmé večer. Komedie se bude promítat v sále číslo sedm.
To ale rozhodně není vše, co středeční akce v CineStaru nabídne. Už se stalo zvykem, že multikino pro své divačky připravuje každý měsíc před promítáním program v podobě zábavné prezentace, módní přehlídky nebo jiné podívané. U vchodu každá divačka obdrží uvítací drink.

„Tentokrát přítomným dámám představí plavkovou kolekci na tuto sezónu obchodu Tanya," láká na květnovou Dámskou jízdu generální manager multikina CineStar Jaroslav Vrabec.

Na dámy čeká taky tradičně bohatá tombola, která bude tentokrát o něco bohatší než ty jiné. „Hlavní cenou květnové tomboly bude zapůjčení vozu Peugeot 208 s plnou nádrží na víkend zdarma. Další ceny budou lákavé stejně jako na předešlých akcích, oblečení, dárkové poukázky, doplňky a další hodnotné ceny," dodal Jaroslav Vrabec.

Po promítání novinkového filmu čeká dámy after party v klubu Top Star Liberec, který se nachází nedaleko Divadla F. X. Šaldy. Dámy ovšem mají zajištěný odvoz přímo od multikina. After party nabídne welcome drink, soutěž o balíčky kosmetiky Oriflame, oldies disko a pánskou strip show.

Příběh filmu začíná ve chvíli, kdy staré manželské svazky jsou definitivní minulostí a Helena s Františkem se pokoušejí začít nový, společný život. Ovšem, jak už to tak bývá, pouto s bývalým životem nelze zpřetrhat jen tak jednoduše. Vaše rodina, okolí a vaši bývalí partneři do společného života nutně stále patří.

Pozvánka

KVĚTNOVÁ DÁMSKÁ JÍZDA

v multikině CineStar 
v Obchodním centru Nisa

předpremiéra filmu Líbáš jako ďábel

Kdy: dnes 9. května od 18.30

Kde: Multikino CineStar, OC Nisa, Liberec, sál číslo 7

Program:
Welcome drink, módní přehlídka kolekce plavek obchodu Tanya, bohatá tombola, after party

Trailer

Zdroj: Youtube