Slavná návrhářka, která obléká mnohé české hvězdy na ní představí svou kolekci Podzim / Zima 2012. Bez nadsázky vrcholná společenská událost sezóny se odehraje dnes večer, v atriu kulturního domu ve Vratislavicích.

Uvádět ji bude herec Saša Rašilov. Na molu se mimo jiné představí modelky Diana Kobzanová, Jitka Válková či Zuzana Rosáková, dcera známého moderátora. Všechny tři aktérky se už publiku představily loni, kdy měla přehlídka Beaty Rajské ve Vratislavicích svou premiéru.

Prostředí zámeckého parku i zajímavého architektonického řešení nového kulturního centra 101010 si ji získalo natolik, že tu svou premiérovou kolekci představí i letos.

Slavná návrhářka si Vratislavice a potažmo Liberec nevybrala náhodou. Právě tady, ještě jako studentka předváděla své první vlastní modely na přehlídkách mladých módních tvůrců Zenit v někdejším „Áčku". K Liberci ji ale váží i hluboká přátelství či pracovní vztahy, například s návrháři jablonecké bižuterie.

Jak se budou ženy oblékat podle Beaty Rajské nadcházející sezónu zůstane ještě na pár hodin tajemstvím. V každém případě se můžeme těšit na „vysokou krejčovinu", protože její modely, vypracované do posledního detailu, bez nadsázky splňují nároky haute couture.

Stejné označení jaké nesly modely Coco Chanel či Karla Lagerfelda.