Nejen rockový klub Bunkr se chce v budoucnu zaměřit na větší akce a sál také pronajímat.

„Do budoucna se chceme více zaměřovat na kvalitní větší koncerty. Chceme se soustředit na dvě až tři velké produkce měsíčně a ve zbytku času budeme pronajímat klub jiným akcím. Do teď jsme pronájem neměli. Samozřejmě program doplní i různé party," popsal provozovatel a zpěvák kapely Backfist Tomáš Hajíček.

Nejbližší akcí v rockovém stánku bude veřejná oslava narozenin provozovatele klubu, na které zahraje švýcarská formace Slam and Howie, která hraje country rock'n'roll.

Komunál a Berta

Téma tohoto mejdanu jsou pasáci a prostitutky, takže převleky jsou vítané.

Dále se mohou posluchači těšit na koncert kapely Komunál, která tu zahraje v sobotu 27. února. Společně s ní vystoupí také skupiny Tlustá Berta a Roxor.

Březen je zatím nejnabitější. Klub chystá čtyři větší koncerty.

V pátek 4. března tu Krucipüsk v čele s libereckým rodákem Tomášem Hajíčkem starším pokřtí svou aktuální desku Tintili Vantili. V sobotu 12. března se sem na svém jarním turné chystají akustičtí Jelen. „Pro mě nejzajímavější je kapela Jelen, kteří jsou u nás poprvé. Jedou jen pár jarních koncertů a vybrali si Liberec. Je to teď hodně oblíbená kapela, která lidi zajímá," vysvětlil Tomáš Hajíček mladší.

Další dva koncerty budou patřit českým stálicím skáčkovým Sto zvířat v pátek 18. března a hiphopovému duu Prago Union v sobotu 26. března.

V dubnu je potvrzený zatím jediný koncert. Parta Petra Fialy Mňága a Žďorp tu vystoupí v sobotu 9. dubna.

Na jaro prozradil dramaturg ještě několik jmen, u kterých ještě nemá termín. Zavítají sem holandští metal hardcoroví Born from Pain, slovenská punk rocková skupina Iné Kafé. Potvrdil i dva hiphopové interprety: pražského rapera Smacka a Rosecka, který zde pokřtí svoje nové album. Koncert zde také odehraje trumpetista Laco Deczi.

Legenda Deczi

„Osobně se taky moc těším na Laca Decziho, který ještě není potvrzený, ale určitě ho u mě v klubu chci, je mi sympatický i jako člověk," doplnil Tomáš Hajíček.

Program do května už je téměř hotový. A tímto měsícem končí v Bunkru sezóna. Provozní plánuje jednou do měsíce dělat žánrově zaměřené večírky.

„Červen, červenec a srpen budeme dělat jednu akci měsíčně. Mejdan zabývající se jedním hudebním stylem. Jeden večírek bude elektro, pak hiphopový nebo rockový," prozradil další plány.

Jarní program Bunkr Rock Clubu Liberec

Sobota 6. února, od 20 hodin

SLAM AND HOWIE

švýcarská countryrocknrollová kapela

Sobota 27. února, od 20 hodin

KOMUNÁL Tlustá Berta a Roxor

big beatové kapely

Pátek 4. března, od 21 hodin

KRUCIPÜSK

křest desky Tinitili Vantili

Sobota 12. března, od 20 hodin

JELEN

akustická kapela

Pátek 18. března, od 20 hodin

STO ZVÍŘAT

ska kapela

Sobota 26. března, od 21 hodin

PRAGO UNION

hiphopové duo

Sobota 9. dubna

MŇÁGA A ŽĎORP

pop rocková kapela

Další připravované akce, zatím bez konkrétního termínu:

Born from Pain

holandská hardrocková kapela

Iné Kafé

slovenská punk rocková kapela

rapper Smack

pražský hip hop

rapper Roseck

liberecký hip hop

Laco Deczi

legendární trumpetista

Více na Facebooku: Bunkr Rock Club