V programu trvajícím více jak 120 minut uvidí diváci tři tradiční prvky cirkusové tradice – artistiku, drezérství a klaunerii.

To vše bude doplněno o velkou kostýmovou show, cirkusový balet a scénický tanec s divadelními prvky.

Předvedou se artisté různých národností a netradičních dovedností, kteří ukáží své úmění na visuté hrazdě, ve vzdušné síťi, spičkové žonglérství či orientální show fakírů doplněnou o tanec s hady a krokodýly.

Drezéři se pak postarají o volný výcvik koní, opic, lam a poníků. Vrcholem programu by se však měl stát výcvik ussurijských tygrů, jež poslouchají na pouhý povel rukou.

Právě toto vystoupení se totiž dostalo do České knihy rekordů a do Guinessovy knihy světových rekordů.

Jaromír JOO však chystá další rekord. Pokusí se prvně před veřejností propojit nový přírůstek cirkusu pumu americkou s dlouholetou zvířecí hvězdou naší manéže levharticí Novou.

Prozatím absolutně plachá a nepřístupná puma bude poprvé veřejně vpuštěna do stejné klece s leopardicí a Jaromír Joo bude mezi nimi.

První časová zkouška je plánována v délce 30 minut a bude na ní dohlížet komisař z agentury Dobrý den a pokud vše vyjde, bude to i zápis do České knihy rekordů.

Pokus o rekord se v areálu cirkusu uskuteční 29. května od deseti hodin. Vše se uskuteční 29.5. od 10:00 v areálu cirkusu.

Cirkus si také přichystal malý dárek pro nejmenší návštěvníky. Mezi 30. květnem a 1. červnem jej totiž na některém z představení navštíví loutkoherecká skupina České Televize, s níž přijedou populární postavy ze Studia Rosa Jů a Hele.