Letošek nebyl výjimkou. Se začátkem nového týdne se před Rotundou u Home Credit Arény sešly desítky lidí, jenže jeden z nich přeci jen vyčníval.
Vojtěch Špígl totiž na místo předprodeje dorazil už v sobotu v 17 hodin, čímž stanovil nový rekord v počtu čekacích hodin, který je nyní 38 hodin. Dvě noci u Rotundy zatím nikdo neabsolvoval.

Špígla ani další příznivce Bílých Tygrů neodradila protikoronavirová opatření ani nepříznivé počasí, které panovalo už od víkendu. Špígl dostal permanentku za symbolickou jednu korunu a k tomu další dary.

Nyní už bývalý brankář FBC Liberec Vít Vaníček.
Můj návrat už nebude potřeba, je přesvědčený brankář Vít Vaníček

„První noc byla těžká, byl jsem tu sám a byla zima,“ svěřil se pro klubový web věrný fanoušek. „Pak ale dorazil kámoš, takže jsme si povídali a bylo to lepší. Jsem vyčerpaný a šťastný, že to mám za sebou,“ ulevil si.

„Rekord nebyl cíl, avšak rozhodně mě to těší. Tygři jsou pro mě srdcová záležitost, udělal jsem to rád,“ pověděl první držitel permanentky na nadcházející extraligový ročník.

Liberecký Baluta v modrém překonává brankáře Staňka.
Duel dvou sousedů v tabulce, Liberec jede do Budějovic

V neděli odpoledne dorazil k Rotundě také Jaromír Žlábek, který si brousil zuby na vítězný hattrick, protože prvním permanentkářem se stal v minulých dvou sezónách. Tentokrát ale jedna noc strávená u liberecké arény na dosažení první permice nestačila.

„Když jsem viděl, že už tady chlapci jsou, myslel jsem, že půjdu domů. Manželka mi ale řekla, ať tu s nimi zůstanu. Měl jsem s sebou křížovky a s klukama jsme pokecali,“ řekl Žlábek.

Jan Ordoš.
Potvrzeno! Exliberecký útočník Ordoš se upsal švédskému Oskarshamnu

Spolu s permanentními vstupenkami, které s sebou přináší mnoho výhod, si fanoušci odnesli rovněž dárky z tygřího fanshopu.

Ačkoliv musel být doprovodný program při prodeji permanentek omezen z důvodu stále platných nařízení proti šíření koronaviru, u Rotundy nebyla o zábavu nouze.

Nová brankářská posila Bílých Tygrů Jaroslav Pavelka.
Pavelka bude chytat za liberecké Bílé Tygry, doplní gólmana Kváču

Klub si navíc pro fanoušky připravil překvapení v podobě interaktivních vzkazů od hráčů, což mělo sloužit jako náhrada za tradiční osobní setkání přímo s hokejisty.

„Všem moc děkujeme za respektování všech opatření a těšíme se, až se opět potkáme v ochozech,“ píše klub na svém webu.

GÓL. Liberecký útočník Michal Birner dokončil hattrick a v prodloužení vystřelil výhru nad Spartou.
Pohled do historie: osmnáctá sezona Bílých Tygrů extralize

Loňští permanentkáři mohou předkupní právo na své místo využít až do 30. června. Celosezónní vstupenku lze zakoupit buď přímo u Rotundy Home Credit Arény, nebo online prostřednictvím Ticketportalu.