Na první gól v utkání mezi Frýdlantem a Českou Lípou se čekalo až do 36. minuty, kdy se prosadil hostující Florián Osmani. Ještě do přestávky však domácí skóre otočili zásluhou Martina Kolmanna a Petra Bendy.

ČESKÁ LÍPA KOUSALA

Zkraje třetí části sice Tomáš Kouřil vyrovnal, ovšem Lukáš Folda s Janem Kotrčem přisoudili Frýdlantu dvoubrankový náskok. Česká Lípa se zmohla už jen na snížení gólem Filipa Inemana. Frýdlant tak porazil Českou Lípu 4:3.

Zajímavý zápas byl k vidění v Turnově, kde hostoval Varnsdorf. Domácí v první třetině získali dvoubrankové vedení, ovšem Varnsdorf třemi trefami otočil průběh na svoji stranu.

GÓLOVÝ FIČÁK

Po dvou dvacetiminutovkách tak vedl 3:2. Ve třetím dějstvím však hostitelé spustili gólový uragán, během kterého nasypali soupeři hned pět branek a dokráčeli k vítězství 7:4.

Hokejisté Liberce na ledě Lomnice dokonce čtyřikrát vedli, ale nakonec nemají ze zápasu ani bod. Na vedoucí gól Slavoje dokázala Lomnice třikrát zaregovat, až nakonec docílila obratu na 4:3. Ve třetí periodě se Liberečtí dostali znovu do náskoku, jenže ani ten jim kýženou výhru nepřinesl. Po dalších třech gólech Lomnice zůstaly všechny body domácím.

V tabulce Krajské ligy mužů Libereckého kraje se nic moc nezměnilo. Ve vedení stále zůstává Jičín, který ve dvanácti duelech zatím neztratil ani bod. Šest bodů na něj ztrácí druhý Frýdlant. Bronzová pozice patří Turnovu. Lomnice je čtvrtá, Liberec pátý, Varnsdorf šestý a na poslední příčce se se třemi body krčí Česká Lípa.

V následujícím kole přivítá Česká Lípa Turnov, Lomnice hostí Varnsdorf a Frýdlant zavítá do Jičína.

KRAJSKÁ LIGA

HC Frýdlant – HC Česká Lípa 4:3 (0:0, 2:1, 2:2)
Branky a asistence: 37. Kolmann (Folda, Jakubec), 39. Benda (Beníšek, Janda), 46. Folda (Beran), 54. Kotrč (Benda) – 36. Osmani (Holčák), 42. Kouřil (Ineman), 56. Ineman.

HC Turnov – HC TS Varnsdorf 7:4 (2:1, 0:2, 5:1)
Branky a asistence: 8. Hanuš (Švík, Zbroj), 12. Maděra (Vondráček, Duda), 41. Maděra, 49. Švík (Zákoutský), 53. Kysela (Hloušek), 59. Hujer, 60. Jágr (Suska, Kysilka) – 17. Damnitz (Šoltés, Matějka), 23. Žďánský (Oplt), 35. Oplt (Žďánský), 54. Černý (Damnitz, Oplt).

Lomnice nad Popelkou – HC Slavoj Liberec 7:5 (1:1, 3:2, 3:2)
Branky a asistence: 9. Špaček (Drahoňovský), 27. Rudiš (Lemfeld, Syrovátka), 30. Maryška (Drahoňovský), 35. Junek, 52. Junek (Martinec), 58. Syrovátka (Drahoňovský, Špaček) – 3. Šorejs (Peřina), 21. Starosta (Tomíček), 28. Herda (Urban), 44. Starosta, 49. Starosta (Herda).