HC Frýdlant - PSK Liberec 2:7 (0:1, 0:4, 2:2)

Do prvního letošního utkání nastoupili hosté, posíleni v obraně o zkušeného staronového hráče Číže, proti velmi mladému týmu domácích s odhodláním konečně je napotřetí porazit. Hrálo se ve vysokém tempu se šancemi na obou stranách, ale jedinou branku v první třetině vstřelil Šebesta po pěkné kombinaci s Maděrou. Oba dva si to ještě zopakovali na začátku druhé třetiny a díky nim vedli PSK již o dvě branky.

Domácí se dostávali i nadále do vyložených šancí, včetně dvou samostatných nájezdů, ale ty spolehlivě likvidoval hostující brankář Nedvídek a tak mohli střelci PSK, i díky třem využitým přesilovkám, pohodlně navyšovat svůj náskok až na 0:5.

Poslední třetina sice přinesla první gól domácích, ale na něj po pár vteřinách hry odpověděl svým třetím gólem zápasu Kuba Šebesta, ke kterému v tomto zápase přidal navíc ještě dvě přihrávky.

Poté se již zápas dohrával v poklidném tempu, nakonec padlo ještě po jedné brance na obou stranách, ale to už si svůj náskok hosté pohlídali a v pohodě dokráčeli ke svému prvnímu vítězství v novém roce 2015.

Branky a asistence: 46. Kolmann (-), 52. Sommer (Čejka) 16. min. Šebesta (Maděra), 26. Šebesta (Maděra), 29. Kotrč (Šebesta), 31. Šostý (Ubry, Kotrč), 36. Šostý (Jan Zákoutský, Ubry), 47. Šebesta (Jiří Zákoutský), 56. Jiří Zákoutský (Jan Zákoutský, Šebesta). Rozhodčí: Hrubý Grundler, Touš. Vyloučení: 10:11 (navíc 2 x 10 min. Vrkoslav HC Frýdlant), využití: 0:3. Diváků: 121.

Další výsledek: Lomnice nad Popelkou -Česká Lípa 11:1 (4:1, 3:0, 4:1). Volno měl HC VTJ Ještěd Liberec.