„Slavia je rozjetá, hraje výborný hokej a výborně do obrany. V zápase se to potvrdilo. Hokej byl hodně urputný, byl to boj a myslím si, že bod byl pro oba týmy zasloužený. Bylo to kvalitní utkání se šťastným koncem pro nás," zhodnotil napínavý zápas Pavel Hynek, liberecký trenér.

Liberec rozjásal své fanoušky po 35 minutách tvrdého a taktického boje, když se trefil přesně Tomáš Pospíšil. Už, už to vypadalo, že Liberec udrží těsný náskok do třetí třetiny, ale hostující Krenželok vyrovnal. Ale předtím se zdálo, že bylo důrazně vraženo do gólmana.

Po zápase byli vyhlášeni nejlepšími hráči oba brankáři domácí Marek Schwarz a hostující Dominik Furch. „Neudělali jsme vzadu žádnou zásadní chybu, zahráli jsme dobře a odmakali jsme zápas bojovně jako celý tým. Na ledě jsme opravdu odevzdali všechno. Na Slavii je vidět v jaké hraje v obrovské pohodě a hrála hrozně dobrý hokej, navíc nás do žádných velkých šancí nepustila. Proto mě těší, že jsme s ní udrželi krok a vlastně jsme vyhráli," sdělil gólman Schwarz.

„Proti Spartě mně vyšlo téměř vše a nyní proti Slavii to byla víceméně náhoda," potvrdil střelec jediného domácího gólu Tomáš Pospíšil. „Pro nás tato výhra znamená hrozně moc, navíc předtím nálada nebyla bůhvíjaká. Proto jsme chtěli hrát co nejdéle na 0:0 a podle toho zápas vypadal. Asi to moc koukatelné nebylo, ale pro nás je to hrozně důležité vítězství," dodal autor pěti libereckých branek.