Skóre duelu otevřel už po osmi minutách hry Zdráhal, ale Motor ještě do první sirény stihl srovnat Ondráčkem. Ve druhém dějství se Verva zase dostala do vedení díky bekovi Demelovi, na kterého ve 43. minutě navázalo ofenzivní eso Jarůšek – 3:1. Hosté v samém závěru ve hře bez brankáře už jen snížili díky Hanzlovi.

Liberec doma hostil Plzeň a v dramatickém zápase nakonec vyhrál 4:2. Klíčový okamžik přišel v samém závěru druhé třetiny, kdy Tygři prohrávali 1:2. Jenže se jim podařilo během necelé minuty díky Vlachovi a Grígerovi zápas otočit. Tohle jednobrankové vedení pak ještě ve třetí třetině navýšit na odskok dvou branek. To byla pro Indiány studená sprcha, na kterou už nedokázali zareagovat ani při hře bez brankáře.

Liberec - Plzeň 4:2 (1:1, 2:1, 1:0)

Branky a nahrávky: 8. Filippi (Gríger, Ordoš), 39. J. Vlach (P. Jelínek), 40. Gríger (Klepiš), 48. Filippi (Ordoš, Gríger) – 2. Budík, 36. M. Lang (F. Přikryl, Schleiss).

Bílí Tygři Liberec: Kváča (J. Pavelka) – M. Rosandić, Kolmann, M. Ivan, Melancon, Derner, Štibingr, J. Šedivý – Ordoš, Filippi (A), Gríger – A. Najman, Klepiš, M. Zachar – J. Vlach, P. Jelínek (C), Jiruš – A. Dlouhý, J. Šír, Klapka.

HC Škoda Plzeň: Miroslav Svoboda (Pavlát) – L. Kaňák, Čerešňák (C), Kremláček, Jiříček, Kvasnička, Budík, Hamšík – Dzierkals, Kodýtek (A), Schleiss – Blomstrand, G. Thorell, Bulíř – F. Suchý, Mertl, Kantner – Adamec, F. Přikryl, M. Lang.

se představí na slavném Dakaru. Bude to jeho třináctá účast.
Pabiška se těší na svou třináctou zkušenost s Dakarem