Kromě série turnajů WSI (Bolzano, Chamonix, Bratislava, Philadelphie) je to Finland Lions cup, Tretjak cup, Riga hockey cup, CCM World Invite a v zámoří je to určitě PEE – WEE Québec pořádaný pod hlavičkou Hockey Canada. Letos již pojednašedesáté. 

Čeští mladíci opět zázračně triumfovali. Výběr mladých hokejistů ročníku 2007 pod hlavičkou Czech Knights uspěl v mimořádné konkurenci na prestižním mezinárodním turnaji pro kategorii U13, PEE-WEE Québec. Během více než dvou týdnů jím žije nejen město Québec, Kanada, ale i fanoušci po celém světě.

Volejbalisté Liberce prohráli na palubovce Českých Budějovic.
Volejbalová Dukla prohrála oba víkendové mače

Společenský rozměr akce je rovněž neuvěřitelný. Kanaďané si berou mnohdy po dvou mladé hokejisty domů, bydlí během turnaje v rodinách a jazykově se zdokonalují. Hokej je v Kanadě více než sport. Na zápasy chodí tisíce diváků.

Český tým sestavil zakladatel projektu Petr Jonák spolu s trenérem Zdeněk Sedlákem a Patrikem Rozsívalem. Týmovým manažerem byl Adam Jonák. Je třeba rovněž poděkovat klubům, které hráče připravují a uvolňují a rodičům, které to mladým hokejistům finančně pokryjí.

Fotbal ilustrační
Krajský pohár odstartoval předkolem, béčko Hamrů natočilo dvanáctku

Z Bílých Tygrů úspěšně reprezentovali nejen svůj klub a kraj, ale celou republiku tito hráči: David Rozsíval, Imrich Maxin, Teodor Vápeník a Adrien Bartovič.
Všem hráčům patří velké poděkování za budování dobrého jména českého hokeje. Mládežníci jasně ukázali, že se s českým hokejem musí stále celosvětově počítat.