Liberecký Slavoj nebude na uplynulý víkend vzpomínat v dobrém. Nejprve se představil ve Varnsdorfu, který po dvou třetinách vedl už 3:0 a bylo jasné, že pokud si chtějí Liberečtí odvézt nějaký bod, budou muset v poslední části přidat.
Sice se jim povedlo vstřelit dva góly, ale porážce 2:4 už stejně nezabránili.

O dva dny později hostil Liberec v derby Turnov, a ačkoliv po čtyřiceti minutách měli domácí duel pod kontrolou, nakonec nebrali ani bod.

ZTRACENÉ VEDENÍ

Slavoj si totiž do poloviny střetnutí vypracoval náskok 3:0, o který postupně přišel. Vyrovnávací a rozhodující gól vstřelili hosté v 59. minutě a z Liberce si tak odvezli výhru 4:3.

Utkání mezi Jičínem a Lomnicí bylo dramatičtější, než by se před úvodním vhazováním čekalo. Stavební stroje vedly po prvním dějství 3:0 a vše nasvědčovalo tomu, že si v pohodě dokráčí pro všechny tři body. Jenomže Lomnice začala svoji ztrátu stahovat, až nakonec vyrovnala na 4:4. O vítězství Jičína přeci jen rozhodly branky Lukáše Kolmanna a Ondřeje Žaluda.

Frýdlant potvrdil v souboji s Českou Lípou roli favorita. Ačkoliv Českolipští vedli 2:1, překvapení se ve Frýdlantu nezrodilo.
Domácí si dokráčeli k pohodlnému vítězství 7:2, což znamená, že Česká Lípa stále čeká na první body v letošní sezoně.
Dva góly a dvě přihrávky zaznamenal v dresu Frýdlantu Martin Kolmann.

V tabulce Krajské ligy mužů se nic nezměnilo. Stále vede Jičín s plným počtem 27 bodů, tři body ztrácí druhý Frýdlant.

LÍPA NADÁLE BEZ BODU

Třetí Turnov má patnáct bodů a musí se mít na pozoru před čtvrtou Lomnicí disponující 12 body. Shodně na devíti bodech jsou Slavoj Liberec a Varnsdorf. Beznadějně poslední je stále bez bodu Česká Lípa.

Do Vánoc zbývá odehrát poslední tři kola. V tom následujícím se všechny zápasy odehrají 7. prosince.

Česká Lípa hostí od 16 hodin Varnsdorf, Turnov od 17 hodin přivítá Lomnici nad Popelkou a Jičín začne svůj mač s Frýdlantem úderem 18. hodiny.

Co přinese další kolo?