HC VTJ Liberec - PSK Liberec 3:2 pp (0:1,1:1,1:0 -1:0)

Do odvety semifinále krajské ligy mužů vstoupili opět lépe hráči PSK a již za dvě minuty po úniku Maděry vedli 1:0 . Pak však přišla opět série neproměněných šancí hráčů PSK, a tak šli do druhé třetiny pouze s hubeným jednogólovým náskokem. Druhá třetina přinesla velmi svižný hokej se šancemi na obou stranách, ale brankáři obou týmů předváděli spolehlivé zákroky. Nedvídek z PSK si dokonce poradil s trestným střílením Špaka. Skulinku do Tomíčkovy branky si našel Beníšek a PSK vedl o dva góly. Jenže po necelých dvou minutách snížl bratr brankáře VTJ útočník Tomíček.

Třetí třetina se nesla v podobném duchu jako ta druhá, ale tentokrát byl jediným střelcem třetiny Herda z VTJ. Další branky již nepadly, a tak se šlo do prodloužení. V tom byli šťastnější domácí z VTJ, když se již po 16 vteřinách trefil nechytatelnou bombou Svoboda. Rozhodl tedy o tom, že do letošního finále KLM jdou hráči VTJ. Díky postupu HC Lomnice do finále získal tým PSK Liberec bronzové medaile, protože z poražených semifinalistů byl v tabulce po základní časti výše.

Branky: 32. V. Tomíček (Herda, Burkoň), 48. Herda (Burkoň), 61. Svoboda (Herda) 2. Maděra, 30. Beníšek. Rozhodčí: Hrubý - Podrazil, Krejblich. Vyloučení: 4:5, bez využití.

VTJ Liberec: J. Tomíček Beránek, Duda, Svoboda, Horáček, Zeman V. Tomíček, Herda, Burkoň Špak, Šesták, Šnajdr Psota, Jarolím, Pěnkava. PSK Liberec: Nedvídek, Černý Vorel, Šorejs Zákoutský, Kotrč Šostý Šebesta, Beníšek Maděra Ubry, Baran Mizerík Potocký.

Finále se hraje se na dvě vítězná utkání: VTJ Liberec Lomnice (pátek 13. března od 19.15 hodin ve Svijanské aréně), Lomnice VTJ Liberec (pátek 20. března), Lomnice VTJ Liberec (neděle 22. března).