V pondělí 25. května odstartoval prodej permanentních vstupenek na extraligovou sezonu 2020/2021. Poprvé v historii si fanoušci budou kupovat permice také prostřednictvím sítě Ticketportal, ale mohou rovněž využít klasické prodejní místo na Rotundě v areálu Sport Parku Liberec.

Jako již tradičně se může první držitel permanentky na nový ročník těšit na dárek v podobě originálního tygřího dresu.

Ruprechtičtí fotbalisté (ve žlutém) porazili v přípravě VTJ Rapid Liberec 4:2.
Fotbalisté v kraji i okrese jdou do tréninkové zátěže

Při nákupu permanentních vstupenek u Rotundy budou muset mít fanoušci roušku a musí dodržovat při čekání ve frontě rozestupy. Pokud to bude alespoň trochu možné, měli by fanoušci platit kartou. Hotovost však bude také akceptována.

Permanentní vstupenky se budou prodávat do všech kategorií. Jejich cena pro loňské držitele permanentek se bude pohybovat od 2 600 korun (fan club) až po 5 500 korun (I. kategorie). Příznivci tak ušetří více než 2 000 korun v porovnání s nákupem jednotlivých vstupenek.

ÚNIK. Liberecký záložník Tomáš Malinský se snaží prchnout varnsdorfskému soupeři.
Fotbalisté Tomáš Malinský a Milan Knobloch zůstávají v Liberci

Do Česká spořitelna Klubu stojí permice 12 500 korun a k dispozici jsou i permanentky pro děti za 1 000 korun. Majitelé loňských permanentek mohou zakoupit nové celosezónní vstupenky za výhodnější cenu až do 30. června.

Vzhledem k tomu, že stále hrozí nakažení novým typem koronaviru, bude letos kladen větší důraz na online nákup v síti Ticketportal. Noví permanentkáři mohou celosezónní permici pořídit online stejně jednoduše jako běžnou jednorázovou vstupenku.

Bílí Tygři nestačili na Mladou Boleslav.
Bílí Tygři odehrají v létě pohárovou soutěž s názvem Generali Česká Cup

K využití předkupního práva online pro majitele loňských permanentek bude pak třeba virtuální formulář.

Přáním klubu je, aby na každém zápase bylo pokud možno vyprodáno. Pokud permanentkář nebude moci dorazit na zápas, může uvolnit své místo zpět do prodeje. Za předpokladu, že bude jeho sedadlo následně prodáno, obdrží věrnostní body, které bude moci směnit za tygří dárky.

FC Slovan Liberec - FK Teplice (9.kolo) 1:1
Fotbal je zpět! Liberec míří do Teplic

Pakliže majitel permanentky v průběhu příští sezony nedorazí do arény na zápasy alespoň dvacetkrát z šestadvaceti utkání základní části, přichází pro příští ročník o předkupní právo na své místo a o možnost čerpat zvýhodněnou cenu.

V případě, že bude místo uvolněno do dalšího prodeje, počítá se permanentkáři do statistiky, jako kdyby osobně na daný duel dorazil.

VÍTĚZ. Ondřej Lieser při odpalu. Právě on se nakonec stal českou golfovou jedničkou.
Českou golfovou jedničkou je Ondřej Lieser, ve výzvě zdolal Stanislava Matuše

Klub si pro fanoušky připravil opět řadu výhod a bonusů. Při nákupu permanentky dostanou diváci věcný dar s novým tygřím vizuálem, dále obdrží slevu 30 procent na zboží adidas v prodejně Lion Sport. Další výhodou je předkupní právo na zápasy play-off i na novou sezonu.

Mezi odměny nadále patří možnost vyrazit na domácí zápasy MHD zdarma nebo sleva 10 % na zboží v tygřím fanshopu.

PREZIDENTSKÝ POHÁR. Liberečtí hokejisté slaví zisk Prezidentského poháru za vítězství v základní části. Oslavy probíhaly už na ledě O2 arény po závěrečném vystoupení v dlouhodobé fázi soutěže.
Pohled do historie: sedmnáctá sezona Bílých Tygrů v extralize

Veškeré další podrobnosti jsou k dispozici na webových stránkách klubu.