Dalo by se říct, že v Liberci skončila jedna velká éra. Dosavadní sportovní ředitel a někdejší trenér Filip Pešán ukončil své působení u Bílých Tygrů a vydal se vstříc české hokejové reprezentaci. Vedení klubu se rozhodlo, že místo sportovního ředitele už nebude obsazovat. V organizační struktuře ale vznikla pozice asistenta generálního manažera, kterou zaujal Jaromír Kverka.

Bývalý útočník Sparty nebo Karlových Varů se bude podílet spolu s generálním manažerem Ctiborem Jechem a hlavním trenérem Patrikem Augustou na podobě kádru A-týmu Bílých Tygrů i farmy v Benátkách nad Jizerou.

„Chtěli jsme do struktury naší organizace přivést člověka, který se dlouhodobě pohybuje a orientuje v hokejovém prostředí, a Jaromír Kverka takovou osobou je. Má bohaté zkušenosti nejen s aktivním hokejem, ale také coby funkcionář. Zná zákulisí hokejových organizací na té nejvyšší úrovni, ať ze svého několikaletého působení v Karlových Varech, tak z kratší epizody v Pardubicích. Věřím, že Jaromír bude přínosem pro management našeho klubu," řekl generální manažer Ctibor Jech.