Na Zimním stadionu Luďka Čajky se představili v úterý 12. ledna a prohráli 3:4 po samostatných nájezdech. Urvou na druhý pokus potřebné vítězství?
Berani po dvou nezdarech s Karlovými Vary a Vítkovicemi porazili doma Plzeň 2:0, ovšem stále zůstávají v tabulce na předposledním třináctém místě.

„Zápas se nám hodnotí po dlouhé době velmi dobře. Byl to boj, pochvalu zaslouží celý tým za soudružnost i nasazení. Vynikající výkon podal Daniel Huf. Rozhodujícím okamžikem zápasu bylo, že jsme se dostali rychle do vedení, což zapůsobilo na tým pozitivně. Podařilo se nám ubránit přesilovky soupeře, které mají nejlepší v extralize. Jsme rádi, že máme nečekaně všechny tři body,“ ulevilo se hlavnímu trenérovi Zlína Robertu Svobodovi.

Tomáš Krupčík.
Úprk z Oberhofu do jablonecké karantény. Krupčík je zdravý a vrací se na scénu

Bílí Tygři brali z posledních dvou zápasů pět bodů, když v prodloužení zdolali Plzeň a poradili si i s Karlovými Vary. V tabulce poskočili na čtvrtou příčku.

„Momentálně je důležité, abychom sbírali co nejvíc bodů. Chceme se dostat do první čtyřky a udržet se tam,“ pravil obránce Liberce Ronald Knot.

Duel Zlín – Liberec je na programu v pátek 22. ledna od 17.00 hodin. Hrát se bude znovu bez diváků, ale přímý přenos bude k dispozici na platformě HokejkaTV.