Deník region
1/15 Počet mutlimédií zpět do galerie
Všechny fotky v galerii ×
×
REKLAMA
"Rád dělám chřest s holandskou omáčkou a bramborami s máslem a pažitkou či španělskou omeletku z toho, co najdu v lednici," přibližuje své chutě Jiří Gajdošík.
Popis

"Rád dělám chřest s holandskou omáčkou a bramborami s máslem a pažitkou či španělskou omeletku z toho, co najdu v lednici," přibližuje své chutě Jiří Gajdošík.

Zdroj: Alžběta Penkalová

Hotel Savoy s restaurací Savoya ve Špindlerově Mlýně.
Popis

Hotel Savoy s restaurací Savoya ve Špindlerově Mlýně.

Zdroj: Alžběta Penkalová

Jiří Gajdošík s Michalem Húskem. Oba jsou vlastně kuchaři, ale zatímco Húsek připravuje menu pro restauraci Savoya ve Špindlu, jeho „šéf“ vaří jen příležitostně pro svou rodinu a přátele.
Popis

Jiří Gajdošík s Michalem Húskem. Oba jsou vlastně kuchaři, ale zatímco Húsek připravuje menu pro restauraci Savoya ve Špindlu, jeho „šéf“ vaří jen příležitostně pro svou rodinu a přátele.

Zdroj: Alžběta Penkalová

Tarhoňa s brynzou, špekem a houbami
Popis

Tarhoňa s brynzou, špekem a houbami

Zdroj: Alžběta Penkalová

Hotel Savoy s restaurací Savoya ve Špindlerově Mlýně.
Popis

Hotel Savoy s restaurací Savoya ve Špindlerově Mlýně.

Zdroj: Alžběta Penkalová

Tarhoňa s brynzou, špekem a houbami
Popis

Tarhoňa s brynzou, špekem a houbami

Zdroj: Alžběta Penkalová

Michal Húsek prošel předními pražskými restauracemi, a získával zkušenosti u vyhlášených michelinských kuchařů. Dnes má na starost nejlepší restauraci ve Špindlerově Mlýně.
Popis

Michal Húsek prošel předními pražskými restauracemi, a získával zkušenosti u vyhlášených michelinských kuchařů. Dnes má na starost nejlepší restauraci ve Špindlerově Mlýně.

Zdroj: Alžběta Penkalová

Jiří Gajdošík po škole strávil několik let jako kuchař v Německu, Rakousku či ve Španělsku. Dnes je výkonným ředitelem společnosti Asten Hotels a řídí několik hotelů.
Popis

Jiří Gajdošík po škole strávil několik let jako kuchař v Německu, Rakousku či ve Španělsku. Dnes je výkonným ředitelem společnosti Asten Hotels a řídí několik hotelů.

Zdroj: Alžběta Penkalová

Pstruh s kysaným zelím, bramborem a pažitkou
Popis

Pstruh s kysaným zelím, bramborem a pažitkou

Zdroj: Alžběta Penkalová

Pstruh s kysaným zelím, bramborem a pažitkou
Popis

Pstruh s kysaným zelím, bramborem a pažitkou

Zdroj: Alžběta Penkalová

"Mám rád německou a rakouskou kuchyni. Jednoduchá jídla připravená z kvalitních surovin," říká Jiří Gajdošík.
Popis

"Mám rád německou a rakouskou kuchyni. Jednoduchá jídla připravená z kvalitních surovin," říká Jiří Gajdošík.

Zdroj: Alžběta Penkalová

Jiří Gajdošík po škole strávil několik let jako kuchař v Německu, Rakousku či ve Španělsku. Dnes je výkonným ředitelem společnosti Asten Hotels a řídí několik hotelů.
Popis

Jiří Gajdošík po škole strávil několik let jako kuchař v Německu, Rakousku či ve Španělsku. Dnes je výkonným ředitelem společnosti Asten Hotels a řídí několik hotelů.

Zdroj: Alžběta Penkalová

Tarhoňa s brynzou, špekem a houbami
Popis

Tarhoňa s brynzou, špekem a houbami

Zdroj: Alžběta Penkalová

Hotel Savoy s restaurací Savoya ve Špindlerově Mlýně.
Popis

Hotel Savoy s restaurací Savoya ve Špindlerově Mlýně.

Zdroj: Alžběta Penkalová

Doporučujeme vám
Právě takovéto drobné lokality udržují vysokou druhovou pestrost Jizerskohorských bučin.

FOTO: Jizerskohorské bučiny jsou fenomén UNESCO. Masy lidí ale nepřicházejí

Stromy v Libereckém kraji byly pod náporem větru, hasiči měli napilno.

Kvůli nočnímu větru spadla řada stromů. Tisíce lidí v kraji byly bez proudu

Požár domku v obci Rynoltice na Liberecku.

Do života mladé rodiny zasáhl požár. Domek v Rynolticích lehl popelem

Ve Vratislavicích se objevily podezřelé návnady.

Návnady ve Vratislavicích vzbudily strach u pejskařů, případy řeší kriminalisté

Hlavní stránka
předchozí fotka následující fotka
"Rád dělám chřest s holandskou omáčkou a bramborami s máslem a pažitkou či španělskou omeletku z toho, co najdu v lednici," přibližuje své chutě Jiří Gajdošík.
Hotel Savoy s restaurací Savoya ve Špindlerově Mlýně.
Jiří Gajdošík s Michalem Húskem. Oba jsou vlastně kuchaři, ale zatímco Húsek připravuje menu pro restauraci Savoya ve Špindlu, jeho „šéf“ vaří jen příležitostně pro svou rodinu a přátele.
Tarhoňa s brynzou, špekem a houbami
Hotel Savoy s restaurací Savoya ve Špindlerově Mlýně.
Tarhoňa s brynzou, špekem a houbami
Michal Húsek prošel předními pražskými restauracemi, a získával zkušenosti u vyhlášených michelinských kuchařů. Dnes má na starost nejlepší restauraci ve Špindlerově Mlýně.
Jiří Gajdošík po škole strávil několik let jako kuchař v Německu, Rakousku či ve Španělsku. Dnes je výkonným ředitelem společnosti Asten Hotels a řídí několik hotelů.
Pstruh s kysaným zelím, bramborem a pažitkou
Pstruh s kysaným zelím, bramborem a pažitkou
"Mám rád německou a rakouskou kuchyni. Jednoduchá jídla připravená z kvalitních surovin," říká Jiří Gajdošík.
Jiří Gajdošík po škole strávil několik let jako kuchař v Německu, Rakousku či ve Španělsku. Dnes je výkonným ředitelem společnosti Asten Hotels a řídí několik hotelů.
Tarhoňa s brynzou, špekem a houbami
Hotel Savoy s restaurací Savoya ve Špindlerově Mlýně.