Deník region
4/4 Počet mutlimédií zpět do galerie
Všechny fotky v galerii ×
×
REKLAMA
Maso na hamburger by mělo být umleté spíše hrubě, aby při konzumaci vynikla jeho chuť a konzistence.
Popis

Maso na hamburger by mělo být umleté spíše hrubě, aby při konzumaci vynikla jeho chuť a konzistence.

Zdroj: Shutterstock

Ideálně upečený burger by měl být ve středu růžový, jen tak zůstane šťavnatý a „nevysušený“.
Popis

Ideálně upečený burger by měl být ve středu růžový, jen tak zůstane šťavnatý a „nevysušený“.

Zdroj: Shutterstock

O dokonalé propojení všech ingrediencí se postará dobře vybraná omáčka.
Popis

O dokonalé propojení všech ingrediencí se postará dobře vybraná omáčka.

Zdroj: Shutterstock

Doporučujeme vám
Ještěd Skyrace 2022.
Přehrát video

POZVÁNKA: Proběhněte se po ještědském hřebenu. Salomon JEŠTĚD SKYRACE již 15. 4.

Požár v areálu liberecké Severochemy.

Za požár v liberecké Severochemě má muž zaplatit přes 157 milionů

Na dálnici D10 u Čtveřína havaroval v pátek 31. března kamion.

Nehoda uzavřela dálnici D10 u Čtveřína. Kamion prorazil svodidla

Marcel Škarohlíd (na fotce vpravo) organizátor akce Ledová Kristýna

Když má člověk čistou hlavu a chce, dá spoustu věcí, říká Marcel Škarohlíd

Hlavní stránka
předchozí fotka následující fotka
Maso na hamburger by mělo být umleté spíše hrubě, aby při konzumaci vynikla jeho chuť a konzistence.
Ideálně upečený burger by měl být ve středu růžový, jen tak zůstane šťavnatý a „nevysušený“.
O dokonalé propojení všech ingrediencí se postará dobře vybraná omáčka.