Petr Borák u jurty
Zdroj: se svolením Petra Boráka
Z prostředí Wellness & spa hotelu Augustiniánský dům v Luhačovicích.
Zdroj: Hotel Augustiniánský dům
Zdroj: Hotel Augustiniánský dům
Velikonoční menu box z Wellness & spa hotelu Augustiniánský dům v Luhačovicích.
Zdroj: Hotel Augustiniánský dům
Předkrm z Velikonočního menu boxu: Gravad lax z lososa se sušeným žloutkem, koprovým podmáslí a marinovanou okurkou.
Zdroj: Hotel Augustiniánský dům
Hlavní chod z Velikonočního menu boxu: Konfitované jehněčí kolínko na pyré z medvědího česneku s glazovanou karotkou a tymiánovou demi glace.
Zdroj: Hotel Augustiniánský dům
Dezert z Velikonočního menu boxu: Augustiniánské srdce s mangem a pomerančovým konfitem.
Zdroj: Hotel Augustiniánský dům
Velikonoční menu box připravili šéfkuchaři Wellness & spa hotelu Augustiniánský dům.
Zdroj: Hotel Augustiniánský dům
Z prostředí Wellness & spa hotelu Augustiniánský dům v Luhačovicích.
Zdroj: Hotel Augustiniánský dům
Meditační jurta v zahradě 6 smyslů.
Zdroj: Hotel Augustiniánský dům
Meditační jurta v zahradě 6 smyslů
Zdroj: Hotel Augustiniánský dům
Neopakovatelná večerní atmosféra meditační jurty v zahradě 6 smyslů
Zdroj: Hotel Augustiniánský dům
Z prostředí Wellness & spa hotelu Augustiniánský dům v Luhačovicích.
Zdroj: Hotel Augustiniánský dům
Petr Borák
Zdroj: Hotel Augustiniánský dům
Bazén v areálu
Zdroj: Hotel Augustiniánský dům
Petr Borák s kolegy přebírá ocenění 2 zlaté lvy pro nejlepší restauraci
Zdroj: Hotel Augustiniánský dům
Petr Borák, ředitel Wellness & spa hotelu Augustiniánský dům v Luhačovicích.
Zdroj: Hotel Augustiniánský dům
Přilehlý lesík s meditační zónou
Zdroj: Hotel Augustiniánský dům
Zadní pohled na Augustiniánský dům
Zdroj: Hotel Augustiniánský dům