Deník region
9/16 Počet mutlimédií zpět do galerie
Všechny fotky v galerii ×
×
REKLAMA
Boršč - nejslavnější polévka východu, nejznámější jídlo z červené řepy.
Popis

Boršč - nejslavnější polévka východu, nejznámější jídlo z červené řepy.

Zdroj: Bistro Váleček

Anna Unger
Popis

Anna Unger

Zdroj: Bistro Váleček

V oblíbených Lokálech skupiny Ambiente boršč nevaří šéfkuchaři, ale uklízečky. Není divu, obvykle pocházejí z Ukrajiny.
Popis

V oblíbených Lokálech skupiny Ambiente boršč nevaří šéfkuchaři, ale uklízečky. Není divu, obvykle pocházejí z Ukrajiny.

Zdroj: Alžběta Penkalová

V oblíbených Lokálech skupiny Ambiente boršč nevaří šéfkuchaři, ale uklízečky. Není divu, obvykle pocházejí z Ukrajiny.
Popis

V oblíbených Lokálech skupiny Ambiente boršč nevaří šéfkuchaři, ale uklízečky. Není divu, obvykle pocházejí z Ukrajiny.

Zdroj: Alžběta Penkalová

V oblíbených Lokálech skupiny Ambiente boršč nevaří šéfkuchaři, ale uklízečky. Není divu, obvykle pocházejí z Ukrajiny.
Popis

V oblíbených Lokálech skupiny Ambiente boršč nevaří šéfkuchaři, ale uklízečky. Není divu, obvykle pocházejí z Ukrajiny.

Zdroj: Alžběta Penkalová

Klasický boršč Podle Anny Unger
Popis

Klasický boršč Podle Anny Unger

Zdroj: Bistro Váleček

Bistro Váleček
Popis

Bistro Váleček

Zdroj: Bistro Váleček

Bistro Váleček a jeho majitelka Anna Unger.
Popis

Bistro Váleček a jeho majitelka Anna Unger.

Zdroj: Bistro Váleček

Boršč nedávno rozpoutal přestřelku mezi Ruskem a Ukrajinou. Komu tahle polévka vlastně patří?
Popis

Boršč nedávno rozpoutal přestřelku mezi Ruskem a Ukrajinou. Komu tahle polévka vlastně patří?

Zdroj: Bistro Váleček

Vepřové, nebo hovězí? Anna Unger používá pro svou verzi boršče dva druhy hovězího. Ale ještě častěji připravuje variaci bezmasou.
Popis

Vepřové, nebo hovězí? Anna Unger používá pro svou verzi boršče dva druhy hovězího. Ale ještě častěji připravuje variaci bezmasou.

Zdroj: Bistro Váleček

Bronislava Bernas z Lokálu U Bílé kuželky.
Popis

Bronislava Bernas z Lokálu U Bílé kuželky.

Zdroj: Alžběta Penkalová

V Polsku mají svůj boršč zvaný barszcz. Na obrázku s uszkami, tedy malými plněnými knedlíčky.
Popis

V Polsku mají svůj boršč zvaný barszcz. Na obrázku s uszkami, tedy malými plněnými knedlíčky.

Zdroj: Polský institut

Jurij Kolesnik
Popis

Jurij Kolesnik

Zdroj: Restaurace La Veranda

Krémový boršč podle Jurie Kolesnika s batáty a fenyklem.
Popis

Krémový boršč podle Jurie Kolesnika s batáty a fenyklem.

Zdroj: Restaurace La Veranda

Spory jsou mj. i o populární dort Pavlova.
Popis

Spory jsou mj. i o populární dort Pavlova.

Zdroj: Shutterstock.com

Doporučujeme vám
2. kolo prezidentských voleb v Libereckém kraji.

Prezidentský duel odstartoval. V Liberci vzali lidé volební místnosti útokem

Liberecká náplavka má vzniknout během následujících let v dolním centru města nedaleko Krajského úřadu. Na revitalizaci okolí se bude podílet město i kraj.

Nová lávka, náplavka i mobiliář. Dolní centrum Liberce čeká radikální proměna

Protagonistou zahajovacího koncertu bude jeden z mezinárodně nejúspěšnějších českých klavíristů Lukáš Vondráček.

22. ročník festivalu Lípa Musica zahájí v Liberci klavírista Lukáš Vondráček

Velkolepá tragikomedie ze soukromí poslední královny Francie.

FOTO: Mrcha nebo ubohé stvoření? Liberecké divadlo ukáže příběh Marie Antoinetty

Hlavní stránka
předchozí fotka následující fotka
Boršč - nejslavnější polévka východu, nejznámější jídlo z červené řepy.
Anna Unger
V oblíbených Lokálech skupiny Ambiente boršč nevaří šéfkuchaři, ale uklízečky. Není divu, obvykle pocházejí z Ukrajiny.
V oblíbených Lokálech skupiny Ambiente boršč nevaří šéfkuchaři, ale uklízečky. Není divu, obvykle pocházejí z Ukrajiny.
V oblíbených Lokálech skupiny Ambiente boršč nevaří šéfkuchaři, ale uklízečky. Není divu, obvykle pocházejí z Ukrajiny.
Klasický boršč Podle Anny Unger
Bistro Váleček
Bistro Váleček a jeho majitelka Anna Unger.
Boršč nedávno rozpoutal přestřelku mezi Ruskem a Ukrajinou. Komu tahle polévka vlastně patří?
Vepřové, nebo hovězí? Anna Unger používá pro svou verzi boršče dva druhy hovězího. Ale ještě častěji připravuje variaci bezmasou.
Bronislava Bernas z Lokálu U Bílé kuželky.
V Polsku mají svůj boršč zvaný barszcz. Na obrázku s uszkami, tedy malými plněnými knedlíčky.
Jurij Kolesnik
Krémový boršč podle Jurie Kolesnika s batáty a fenyklem.
Spory jsou mj. i o populární dort Pavlova.