VTJ Rapid Liberec dor. - Nová Ves 2:3 (1:2)

Hrálo se vcelku pohledné a kvalitní utkání. Hned ve 2. minutě poslal Ves obloučkem do vedení Uzel. Oba týmy pak mohly skórovat, ale až po půlhodině srovnal skóre Vodička, když proměnil penaltu za faul na pronikajícího Slatinku. Vedení Vsi však vzápětí zařídil znovu Uzel. Po prostřídání v poločase vedení navýšil ze skrumáže Svoboda. Dorostenci pak sevřeli soupeře na jeho půlce, ale z několika šancí se do konce zápasu trefil jenom Viktor Diviš.

Branky: 30. Vodička z pen., 76. Diviš V. 1. a 32. Uzel, 51. Svoboda. Rozhodčí: Kowalik. Dorost VTJ: Buchta Svoboda, Jukl, Michalík, Andrš (46. Řezáč) Vodička, Sonntag, Diviš O., Slatinka Diviš V., Vondrák (46. Mečíř J.). Ves: Kverka Holub, Kopic, Svoboda, Malaga (46. Bartůněk) Uzel, Cusnir, Menšík, Abrahám Řezka (46. Novotný), Štefan.

VTJ Rapid Liberec A - Stráž nad Nisou 6:0 (2:0)

Vojsko poslal do vedení v 6. minutě Jícha. Šanci na srovnání měl dvakrát Havlíček, ale neuspěl. Na 2:0 upravil pak hlavou Poživil. Zvýšit mohl v závěru půle ještě Hegr, ale trefil se až krátce po změně stran. Šanci na zkorigování měl Smrž, jenže Zíka byl proti. Do konce zápasu pak už mířili do černého pouze vojáci, nejprve Landyš a po něm dvakrát Jícha.

Branky: 6., 76. a 77. Jícha, 29. Poživil, 46. Hegr, 70. Landyš. Rozhodčí: Vydra.VTJ Rapid: Zíka Stárek J., Stárek L., Poživil, Soukeník (57. Stuchlík) Grujoski, Landyš, Dospěl, Studnička Hegr (55. Škoda), Jícha. Stráž: Kumprecht Hertík, Smrž, Oberreiter, Landa Horáček, Eiman, Stříbrný, Mrijaj Vogt (35. Podolský), Havlíček.

Příští kolo, sobota 11. února: VTJ Rapid dorost Stráž (9.30), VTJ Rapid Liberec A Vratislavice (11.45).