Košťálov - Pěnčín-Turnov B 3:2 (2:0)

První šanci domácích ještě chytil Hyka, ale další útok po míči za obranu byl již gólový. Ve vyrovnané hře pak hosté zahrozili Korčekem, jenže ten netrefil míč ideálně. Ve 34. Zdražil obešel čtyři beky, ale prázdná brána mu byla malá. Naopak domácí využili dobrý centr a vedli o dva góly. Pěnčín se po přestávce zlepšil a napomohlo mu i vyloučení domácího hráče. V 70. Ježek využil hlavou centr a stejný hráč za osm minut vyrovnal. To Jaček našel Škrétu, který sklepl míč pro střelce. Ale místo bodu nakonec hosté nevezou nic. Přitom měli výhodu rohového kopu. Jenže po něm přišel rychlý odkop a na půlce hrubá chyba. Následně běželi čtyři domácí na dva beky. Ti si je vychutnali a vstřelili vítězný gól do prázdné brány. Přitom to byla jediná šance domácích ve druhé půli.

Branky: 12. a 39. Stehlík, 85. Holec 70. a 78. Ježek. Rozhodčí: Milner, ŽK: 2:3, ČK: 48. I. Móro (K). Diváků: 100 Pěnčín-T: Hyka - Nahodil, Matoušek, Čermák (46. Lhoták), Šteffan - Randák, J. Škréta, Zdražil, Korček (80. Žabokrtský) - Jaček, Ježek.

Hrádek - Železný Brod 2:0 (1:0)

Obě mužstva nastoupila do hry spíše opatrně, hrálo se většinou ve středu hřiště, bez výraznějších kombinačních akcí či úniků. Ojedinělé střely brankáři bez problémů likvidovali. Ve 29. minutě se prosadil Hrádek, když odkop od vlastní brány namířili hosté přímo na Skrbka, který vyslal zleva od lajny křížnou přízemní střelu až do růžku brány. Další akci předvedli domácí ve 33., kdy se vyraženou střelu Tomáše Janáčka snažil marně usměrnit hlavou Hynek a před další dorážkou Štálíka se už gólman míče zmocnil. Při tomto zákroku si však poranil sval a musel se nechat vystřídat. Ve 40. mohlo být srovnáno, ale slibnou kombinační akci Brodští promarnili, neboť se neodhodlali k zakončení. Ve 41. vyslal chytrý oblouček ze středového kruhu T. Janáček, brankář však na poslední chvíli zasáhl. Druhá půle byla velmi podobná té první, opět se žádný z týmů nedokázal výrazněji prosadit, ale přece jen snaživější byl Hrádek. V několika šancích se ocitl střídající Dobeš, ale buď mířil mimo nebo volil přihrávku na spoluhráče do ofsajdového postavení. Ke konci zápasu se poněkud přiostřilo, rozhodčí musel klidnit hráče žlutými kartami. Definitivní rozhodnutí přišlo v 85., kdy na půlce Horváth vybojoval balón, sám postupoval až do pokutového území a prostřelil mladičkého Kobra.

Branky: 29. Skrbek, 85. Horváth. Rozhodčí: Brož, ŽK: 3:3. Diváků: 50. Hrádek: Vašíček - Holeček, Vinš, L. Janáček, Brožík - Hořák (85. Zelenka), Horváth, T. Janáček, Skrbek - P. Štálík, Hynek (69. Dobeš).

VTJ Rapid Liberec - Desná 2:0 (2:0)

Na umělé trávě v Harcově se hrál pohledný fotbal, a to především zásluhou domácích. Po vyrovnaném úvodu pálil Dospěl těsně nad. Vojáci postupně získávali herní převahu, ze které po necelé půlhodince vyplynul trestňák, který Novák trefil parádně 1:0. Domácí trenér pak stáhl ze hry Dospěla, který nebyl ve své kůži, a nahradil ho dorostenec Kotek. Když už se oba týmy chystaly na čaj, protáhl se vlevo Němec a jeho střela nebo centr zapadla Žantovi za záda. Převaha domácích pokračovala i ve druhé půli. Hybnerovu hlavičku po centru Němce kryl gólman hostů, Novák potom v pokutovém území ještě zbytečně přihrával místo gólového zakončení. Hosté si vytvořili před Zíkou jediný větší závar, ten však skončil na břevně. V závěru se dostal na hřiště i druhý domácí dorostenec Vodička a oba mladíci jistě nezklamali. Vojáci i přes množství šancí ve druhém poločase už skórovat nedokázali, zasloužené tři body ale s přehledem uhájili.

Branky: 28. Novák, 45. Němec. Rozhodčí: Ujka, ŽK: 2:1. Diváků: 60. VTJ: Zíka - Poživil, Uzel, Hybner, Němec - Studnička (84. Vodička), Landyš, Novák (86. Grujoski), Soukeník - Dospěl (36. Kotek), Hegr.