Doubí - Doksy 2:1 (1:0)

Domácí vlétli do utkání a po deseti vteřinách mohli již vést, kdy po Rydvalově centru Zradička trefil obránce. Po následném rohu Patka na zadní tyči přestřelil. Aktivita domácích neustávala a v 6. minutě se dočkali po rohovém kou se hlavou trefil Hybner. Doubí ještě chtělo držet otěže utkání, ale postupně se utápělo v nepřesnostech. Hosté se zlepšovali, ale byli bez šancí. Do útoku se tlačil zejména domácí Hybner, jenže jako ostatní bez efektivního zakončení.

Ve druhé půli se hosté snažili o vyrovnání, měli spoustu standardních situací, které však ke gólu nevedly. Přesto po pěkné kombinaci a dobré střele Kulhy vyrovnali. Tlak hostů narůstal, stejně jako rohy a trestňáky, jenže se paradoxně prosadili domácí, když dlouhý aut Broschinského našel volného Martínka a ten hlavou nedal gólmanovi šanci. Branka Doubí nabudila a po brejku mohl zvýšit Haunold, stejně jako Hybner po střele. Hosté se ještě pokoušeli o vyrovnání, ale Doubí je do šance nepustilo.

Branky: 6. Hybner, 80. Martínek 60. Kulha. Rozhodčí: Šmída, ŽK: 3:3. Diváků: 150. Doubí: Mohr Cverčko (52. Kahl), Broschinský, Patka, Haunold Zradička, Koťátko, Hybner, Rydval Abrahám (88. Dráb), Martínek.

Desná - Hrádek 1:0 (0:0)

V bojovném utkání se hrálo většinou po vápna. Omlazení domácí bojovali, ale k ohrožení Vašíčka se dostali až v samém závěru půlky, po vyhraném souboji ve vápně. Hrádek byl o něco aktivnější v útočení, ale také jeho střelci se neprosadili. Hned zkraje zápasu nedoskočil Rob na dobrý centr Rumlera a pak po centru Hůly stejný zakončovatel nevystřelil přesně. Desná se probrala k aktivitě ve druhé půli a začala mít i navrch. Dvě střely v 52. a 59. minutě byly po kvalitních přihrávkách, navíc v 62. zachránilo hosty při trestném kopu břevno. Dvě možnosti měli i Hrádečtí, kdy Zelenka v šanci nastřelil gólmana a poté po kličkované na vápně zakončil nepřesně Rob. Rozhodnutí padlo v 83., kdy Hrádek ztratil míč na půlce a rychlý brejk Desné, zavánějící ofsajdem, zakončil Pivnička neomylně. Hrádek se ještě pokusil o vyrovnání, ale ze snahy nebylo nic, navíc byl dost přísně v posledních sekundách vyloučen po souboji Rumler.

Branka: 83. Pivnička. Rozhodčí: Paulus, ŽK: 3:4, ČK: 93. Rumler (H). Diváků: 150. Hrádek: Vašíček Holeček, Brožík, Hnízdo, Hynek Bruner (60. Horváth), Hůla, Vinš, Rumler Rob, Zelenka (68. Skrbek).

Pěnčín-Turnov B - Višňová 1:1 (0:0)

Posílené béčko sehrálo s lídrem soutěže vyrovnanou a velmi kvalitní partii. V pohledném zápase byla řada šancí na obou stranách, ale tu největší spálil hostující Soukup, který v 16. min. zahodil penaltu. Po změně stran se domácí zlepšili zejména ve hře dozadu a jejich obrana soupeři moc nedovolila. Dařila se jim i kombinace a v 75. se ujali spravedlivě vedení. Za dvě minuty ale Višňová srovnala, když se ze 30 metrů trefil přesně Soukup a odčinil tak neproměněnou penaltu. Poslední půlhodinu musel dochytat se zraněním višňovský gólman Veselý, který má natržený sval a nemohl vůbec vykopávat.

Branky: 75. Randák 77. Soukup. Rozhodčí: Ujka, ŽK: 3:2. Diváků: 200. Pěnčín-T: Hyka Tvrdý (85. Bezemek), Matoušek, Šteffan, Kratochvíl Kunst (65. Nedošetko), J. Škréta Korček, Zdražil, Randák Havel (79. Poláček). Višňová: Veselý Zimák, Melka, M. Mazánek, Šmidrkal Cýrus, Soukup, Kepr, Dobrovodský Jakl (94. Koudelka), Holub (55. T. Mazánek).