Hrádek dostal hráčskou injekci z libereckého dorostu a hned to bylo znát na výkonu proti Košťálovu. Chrastava vedla 3:0, pak povolila na 3:2, aby nakonec vyhrála nad rezervou Pěnčín-Turnova 5:2. Višňová uštědřila vedoucím a neporaženým Semilům tvrdou lekci a smetla je půltuctem.

Hrádek – Košťálov 3:1 (1:1)

Domácí nastoupili s třemi novici z dorostu libereckého Slovanu (Blažek, Šámal, Švejkovský) a na jejich hře to bylo vidět. V samém úvodu si udělal výlet Šámal a po přehození beka těsně minul. Pak Švejkovský vybojoval míč, ale následně Haunold zakončil slabě. Po Haunoldově centru lehce minul Mizera a Švejkovského trestný kop letěl přes. Ve 20. minutě zaútočili hosté a Cerman hlavičkou otevřel brankový účet. Domácí měli dál převahu, která nakonec vyústila v ruku soupeře a následně proměněnou penaltou Hořáka. Do poločasu pak Haunold nedokázal zpracovat před bránou přihrávku Holečka. . V úvodu II. půle se třikrát střelecky zkoušel prosadit Švejkovský, ale gólman Košťálova byl vždy na místě. Hosté se prezentovali ranou Houžvičky, což bylo vše. Naopak domácí Blažek po akci našel P. Roba a ten z první vstřelil vedoucí gól. Poté si Šámal několikrát narazil míč s Robem, ale ve finále nedosáhl na centr. V závěru Janů perfektně vysunul mezi beky Hořáka, který jistil na 3:1. Za chvilku čtyři hráči Hrádku šli na dva beky, Rob však nezakončil přesně. Nakonec po prudké střele Roba přišel kontr hostů, který Vašíček zneškodnil.

Branky: 28. z pen. a 80. Hořák, 70. P. Rob – 20. Cerman. Rozhodčí: Ujka, ŽK: 4:1. Diváků: 160. Hrádek: Vašíček – Holeček (66. P. Rob), Hynek, Brožík, Šámal – Blažek, Švejkovský (73. Skrbek), Janů, Mizera (85. Nývlt) – Haunold, Hořák.

Chrastava – Pěnčín-Turnov B 5:2 (1:0)

Domácí nehrají s takovou lehkostí, která by jim slušela. V první šanci těsně minul Beneš, hosté odpověděli trestným kopem nad. Šance se střídaly na obou stranách, při jedné z nich se hosté dožadovali penalty a ještě vyloučení. Ale byli to domácí, kteří se dostali do vedení díky Michalu Rozmajzlovi. Hra se postupně přiostřila místy byli hosté fotbalovější. Na začátku druhého poločasu byl Pěnčín lepší a Chrastava se musela bránit. Přesto se domácí dočkali druhého úspěchu, kdy se Kouba vyšrouboval do neuvěřitelného výskoku a skóroval. Tento gól domácím moc pomohl a za tři minuty zakončoval po brejku Beneše Michal Rozmajzl podruhé. Jenže hosté nic nevzdávali a ukolébaným domácím v rozmezí několika minut přidělali pořádné vrásky, protože dvakrát skórovali hlavou. Dokonce Petřík vstřelil Kosařovi třetí gól, ale ten sudí nakonec neuznali. Právě Petřík znamenitě rozhýbal hosty a domácí byli na infarkt. Jenže jen krátce. M. Rozmajzl umí centry a jeden z nich posadil na hlavu Beneše, který tak zvýšil na 4:2. Krátce před koncem střídající mladý Ďuriš povodil beky a byl sražen ve vápně. Z penalty pak Beneš ukončil brankové hody.

Branky: 33. a 61. M. Rozmajzl, 80. a 86. z pen. Beneš, 58. Kouba – 69. Moravec, 76. Šulc. Rozhodčí: Špidlen, ŽK: 3:3. Diváků: 230. Chrastava: Kosař – Vávra (73. Ďuriš), P. Rozmajzl, Žemlička, Bartoš – Kouba, M. Rozmajzl, Vodička (85. Kopecký), Uzel – Beneš, Řezka (79. Abrahám). Pěnčín-T: Semenský – Matoušek (46. Šteffan), Dlouhý (51. Petřík), Kunst, Fingerhut – Kratochvíl, Korček, Moravec (75. Poláček), Petřivý – Šulc, Tvrdý.

Višňová – Semily 6:0 (2:0)

Semily sice měly více ze hry a optickou převahu, ale nebezpečnější byli domácí, zejména díky rychlým útočníkům. První vystřelil hostující Ježek, ale z první vážnější šance pálil Soukup ze 30 metrů přesně pod břevno. Poté Soukup našel Studničku na zadní tyči, ale ten nastřelil jen beka. Jedna z mála šancí hostů přišla ve 20. minutě, ale Hájek pálil přes břevno. Zato domácí šli ve dvojici Štrbák – Studnička od půlky na bránu a Studnička prostřelil Koudelku na 2:0. Druhý poločas začala Višňová dobře, kdy špatnou rozehru zachytil Studnička a pohrál si i s gólmanem na 3:0. Po třech minutách T. Mazánek poslal do běhu míč Dobrovodskému a ten zakončil na 4:0. Domácí koncertovali a po učebnicové spolupráci Cýruse se Studničkou dal střelec dne na 5:0. To nebyl konec, protože po nedorozumění obrany se nejlépe zorientoval Studnička a vstřelil tak svůj čtvrtý gól! Po pěti minutách pak musel být kanonýr odnesen na nosítkách se zraněným svalem. V poslední šanci vyslal Soukup po své akci centr na Ponce, jemuž ale chyběl krůček.

Branky: 32., 51., 59. a 68. Studnička, 6. Soukup, 54. Dobrovodský. Rozhodčí: Horák, ŽK: 1:3. Diváků: 220. Višňová: vykoukal – Cýrus, M. Mazánek, Melka, Šmidrkal – Koudelka (68. Kepr ml.), Soukup, Dobrovodský (82. Pavlů), T. Mazánek – Štrbák, Studnička (73. Ponc).