„Místo toho, abychom se posouvali do chlapského fotbalu, předváděli jsme fotbal mladšího dorostu. Co předváděli stopeři nepatří do dospělého fotbalu," jasně hodnotil výkon Slovanu trenér David Vavruška (na snímku).

Příbram - Liberec 4:2 (2:2)

Liberečtí v utkání předváděli celkem slušnou ofenzivní práci, ale směrem dozadu to byla dost bída. „Defenzivní činnost v našem podání byla tragikomická, a to nás hodně sráží," přiznal Vavruška. Liberec si během zápasu vypracoval šest dobrých šancí na gól, ale proměnil jen dvě a jednou nastřelil Bongem břevno. Domácí to měli v útoku usnadněné díky zmíněné špatné hře Libereckých vzadu, takže se stalo, že během pěti minut padly čtyři branky (po dvou na každé straně). To bylo dost nevídané, protože vždy po rozehrávkách ze středu následoval gól. Po vyrovnaném poločase se ke gólu dostali jen domácí, a to dvakrát. Liberec své možnosti nevyužil.

Branky: 33. Krameš, 35. Řezáč, 47. Brandner, 67. Krameš 34. Ondráček, 37. Frimmel. Rozhodčí: Jílek. Liberec: Zoul - Zitka, Bong, Vojtěšek (70. Knejzlík), Bělíček - Kaiser, Douglas (70. Barac), Ondráček, Polívka (67. Machuča) - Tabeira (70. Janků), Frimmel (79. Ambrož).