Ve svém středu měli vítězové opory zejména v Pokorném, Holeňákovi, Obajdinovi, Keltnerovi i řediteli FC Slovan Kleiblovi, který také proměnil rozhodující penaltu proti Polákům.

Liberec Oderwitz 7:4 (4:1). Hráči Slovanu byli jednoznačně lepší, ale hodně šancí jim pochytal gólman Miškovský. S přibývajícím časem hrál Liberec jen na útok, takže soupeř mohl skóre korigovat. Ale řada akcí Slovanu byla přímo pochoutkových. Skvělí byli oba gólmani Miškovský v německé bráně a Kosař v liberecké. Branky: Keltner 2, Pokorný, Janošík, Obajdin, Foubík, Nevyhoštěný Holeňák, Hauzr, Harry z pen, Plšek.

SLOVAN DRTIL ODERWITZ. Proti svým hrál v barvách Slovanu František Pokorný (v bílém).

Liberec Lesna 1:1 (0:0). Od prvních okamžiků bylo vidět, že až nezdravě nabuzení mladí Poláci chtějí vyhrát. Během minuty zranili dva hráče a hráli zbytečně ostře (ani známý bijec Aleš Vavruška nechtěl nastoupit…). Liberec se dlouhé minuty musel bránit, na hrotu se nemohl prosadit ani Ladislav Maier. Přesto se Lesna dostala do vedení Lewandowskim, na kterého zareagovali Liberečtí sedm minut před koncem trefou Janošíka po akci Josefa Obajdina. Kopaly se proto tři penalty, v nichž byli úspěšní Pokorný a Foubík, Tošner soupeři jednu zlikvidoval. Na rozhodující penaltu nechtěl nikdo jít, takže vše si vzal na svá bedra Kleibl, který tvrdou ranou překonal gólmana. „Ukázala se pevná vůle nabytá zápasy v Ruprechticích. Gólman proto neměl šanci," smál se hrdina dne.

Lesna pak porazila Oderwitz 5:0, kdy za německý tým nastoupili Franz Pokorni, Miro Holenak, Paul Kosar a Tomas Tosner.