Hrádek trápí nejen zranění (Kraus absolvoval plastiku křížového vazu), nemoci a pravidelné disciplinární postihy hráčů, ale zejména z toho vyplývající smutné postavení v tabulce. Nyní podlehl v České Lípě a přišel o dalšího vyloučeného. Višňová, která nebyla kompletní, sice bojovala, ale na bod nedosáhla. Vojáci z VTJ Rapid v Pěnčíně prohráli a jsou tak stále poslední.

Semily - Višňová 1:0 (1:0)

Hosté se museli obejít bez šesti hráčů ze základní sestavy, přesto rozhodně nebyli horší než domácí. Zejména ve II. půli měli převahu, ale ke vstřelení branky to nevedlo.

První půlhodina utkání se hrála pouze uprostřed hřiště, bylo jen několik rohů na obou stranách. Ve 31. minutě přišel centr domácích do otevřené obrany, kam zaběhl Počta a sám před Sirůčkem nezaváhal. To byla ve vyrovnané hře první střela domácích. Po přestávce se obraz hry změnil a byla to Višňová, která měla podstatně více šancí než Semily. V 57. se dostal Štrbák po centru Šmidrkala do koncovky, jenže z pěti metrů přestřelil.

V 62. se Dobrovodský ocitl tváří v tvář gólmanovi, ale ze sedmi metrů vystřelil jen slabě. Další střela hlavou Štrbáka letěla jen těsně nad šibenicí. V závěru měla Višňová již jednoznačně navrch, navíc převahu jednoho muže v poli, ale Žežulka z deseti metrů ukvapeně vystřelil. V 87. Šrbák po rohu ze tří kroků hlavou nedal. V poslední minutě se dostal k odraženému míči zkušený stoper Kepr, ale z úhlu přestřelil. „Z pěti šancí jsme měli určitě dvě dát,“ smutnil po utkání trenér Leibl.

Branka: 31. Počta. Rozhodčí: Ujka, ŽK: 3:1, ČK: 81. Fišar (S). Diváků: 150. Višňová: Sirůček - Zimák (87. Závůrka), Kepr, Zach, Šmidrkal - Havlíček (78. Bufák), Dobrovodský, Jakl, Žežulka - Mrázek, Štrbák.

Arsenal Česká Lípa B - Hrádek 3:1 (0:1)

Hned v 6. minutě Rumler zatáhl balón po lajně, centr sice odvrátili domácí na roh, ale Hrádek se usadil v útočném pásmu. Vynutil si přímý kop a jeho tlak vyústil v 10. v gól, který si po Horváthově centru srazili do brány sami Českolipští. Dále hosté hráli poměrně rychlý a zejména kombinační fotbal s napadáním soupeře na jeho polovině, naopak hra domácích postrádala přesnost, pohyb i myšlenku. Po 20. se několika výbornými zásahy blýskl hrádecký gólman Vašíček a nadále se pak dařilo udržovat útočné snahy Lípy v bezpečné vzdálenosti. Ve 43. bránil pronikajícího Bečvaříka natěsno Brožík. Nařízený trestný kop sice skončil mimo branku, ale kapitán hostů viděl za souboj tělo na tělo přísnou červenou kartu.

A tak Hrádečtí opět bojovali v oslabení. Navíc po velmi tvrdém střetu v 52. ve středu hřiště musel být na ošetření odvezen Vinš, za kterého naskočil Hořák, ale než hosté stačili přeskupit své řady a zklidnit hru, padl v 55. Klimentem vyrovnávající gól. To domácímu týmu pozvedlo sebevědomí a hrálo se prakticky jen jedním směrem. Pozornost Chadraby sice prověřili Hynek a Hetver, ale ze sítě lovili míč už jen hosté. Oba góly vsítil hlavou střídající Měšťan. Nejdříve si naběhl v 68. na trestný kop Vodrážky a v samém závěru završil skóre na 3:1, když trenér Janáček ve snaze o vyrovnání stáhl hru na tři obránce.

Branky: 68. a 85. Měšťan, 55. Kliment 10. Horváth. Rozhodčí: Šmíd, ŽK: 3:3, ČK: 40. Brožík (H). Diváků: 120. Hrádek: Vašíček Scheufler, Dušánek, Vinš (53. Hořák), Brožík Zelenka (75. Černohouz), Horváth, Hynek, Rumler Štálík, Hetver.

PěnčínTurnov B - VTJ Rapid Liberec 3:1 (2:1)

Vojáci začali výborně, byli lepší a z toho také pramenila penalta za faul. Rašín ji využil a vše vypadalo nadějně. Jenže závěr půle Liberečtí nezvládli a vlastně si dali oba góly sami. Nejprve po výkopu míč propadl do vápna, obrana zaspala a Vavřich trestal nedůraz vyrovnáním. Za další čtyři minuty se neodkopl pořádně míč z vápna, ten se dostal k soupeři, který nabídnutou šanci využil. Po přestávce byla hra vyrovnaná, VTJ bojovala, ovšem bylo to bez větších šancí. Poté přišel trestný kop za faul a domácí Poláček jej před Zíkou lízl hlavou a potvrdil náskok. Hostům nepomohla ani hra vzadu na tři beky, naopak domácí mohli přidat další gól, kdy míč skončil na tyči.

Branky: 37. Vavřich, 41. Randák, 77. Poláček 9. Rašín z pen. Rozhodčí: Milner, ŽK: 3:2. Diváků: 115. VTJ: Zíka Houdek (70. J. Stárek), Poživil, Halama (74. Grujoski), Soukeník Dinh, Řeháček (57. Studnička), Hybner, Rašín Landyš, Dospěl.