Hrádek přezimuje na špici tabulky i díky pěkné výhře v Doubí. Za ním je Bílý Kostel, jenž podlehl doma Stráži nad Nisou, pro kterou je to třetí pětigólová výhra 
v řadě (a předtím ještě 6:2). Takže za čtyři zápasy 21 branek. Ruprechtice mají bod ze Cvikova a skončily třetí. Bílá si výrazně poradila se Stráží pod Ralskem a polepšila si také Krásná Studánka, vydřenou výhrou v Desné. Rapid vedl nad posledními Rynolticemi hodně nadějně 4:1, ale nakonec z toho byla plichta s osmi brankami.

Cvikov – Ruprechtice 1:1 (1:0)

Hosté na domácí vlétli jako uragán a během pěti minut měli čtyři gólové šance (zejména Průcha a Hošic) po závarech. Cvikov odolával zejména díky brankáři Machačnému, který byl neprůstřelný. Dál se odehrával boj, 
v němž sice byly Ruprechtice lepší, ale ve střelbě žalostné. Zato domácím stačil rohový kop a po signálu zpoza vápna ukázal přesnou střelbu Jirák. Takže hosté v poslední minutě půle inkasovali.

Ve druhé půli měli Ruprechtičtí stálý tlak a převahu, ale srovnat se jim podařilo po hodině hry Průchou. Hosté měli další možnosti strhnout výhru na svoji stranu, ale neuspěl ani v sóle Neumann, ani Průcha, který se ocitl osamocen před brankářem. Ve finále nakonec měli hosté štěstí, když v samém závěru ruprechtický brankář Vavřich zlikvidoval brejk Cvikova s přispěním tyče.

Branky: 45. Jirák – 60. Průcha. Rozhodčí: Mařatka, ŽK: 3:1. Diváků: 50. Ruprechtice: Vavřich – Morávek, Zavoral, Rampáček, Šrajbr – Hořák (46. Škarýd), Antoš, Průcha, Hošic, Javůrek (74. Vrtal) – Neumann (82. Skalický).

Bílá – Stráž pod Ralskem 5:1 (4:1)

Hosté se v úvodu snažili hrát kombinační fotbal, ale 
v jejich hře bylo dost nepřesností a do 15. minuty měli jedinou velkou šanci, kterou zneškodnil brankář Doležal. Domácí se snažili hrát ze zajištěné obrany a vyrážet do brejků. První velkou příležitost měl Bendák, ale neuspěl 
v souboji s hostujícím brankářem. Další šanci měl Machek, kdy vystihl špatnou rozehrávku obrany, ale také nebyl důrazný v souboji s brankářem. Až třetí domácí brejk přinesl branku. Tomeš vyslal Jiránka, ten obešel dva obránce a otevřel skóre. Hosté se nadále snažili o náběhy za obranu, ale jejich přihrávky byly nepřesné nebo domácí obrana jejich snahu eliminovala. 
V této fázi byli hosté nebezpeční ze standardních situací a domácí měli několikrát i velké štěstí, že hosté nebyli přesnější. Ve 25. opět Jiránek dostal přesný míč a po obejití beka i brankáře zvýšil na 2:0. Domácí převzali otěže utkání a začalo se více hrát na půlce soupeře. Bendák po rohu trefil hlavou břevno, Cverčko nechal po dalším rohu vyniknout brankáře. Na 3:0 zvýšil Machek, když dostal krásnou přihrávku za obranu od Jiránka a byl dříve u míče než brankář. Za dvě minuty se kopala penalta proti domácím a Kotek snížil na 3:1. Domácí se hned oklepali a nekrytý Bendák po centru Jiránka trefil prázdnou branku. Hosté do II. půle nasadili vysokého stopera dopředu a směřovali na něj dlouhé míče, takže Bílá měla čtvrt hodiny plné nohy a ruce práce v defenzivě. Hosté zahrávali několik nebezpečných standardních situací, které obrana odvrátila. Domácím se dařilo hrozit z protiútoků a hosté několikrát hasili na poslední chvíli. Hosté nebyli schopni dotáhnout své pološance do úspěšného konce, a tak je pátým gólem potrestal Cverčko, který obešel dva hráče.

Branky: 19. a 25. Jiránek, 37. Machek, 43. Bendák, 85. Cverčko – 39. Kotek z pen. Rozhodčí: Halama, ŽK: 1:2. Diváků: 70. Bílá: Doležal – Hauer, Kauška, Řezník, Tomeš – Kratochvíl (56. Ludvík), Bendák, Kotrman, Cverčko – Jiránek, Machek.

Doubí – Hrádek 2:4 (2:2)

Z obou stran se hrál kvalitní fotbal, v němž byli hosté aktivnější s častějšími pokusy 
o ohrožení svatyně 55letého Sula. Rychle se dostali do vedení Hynkem, na které domácí po šesti minutách odpověděli individuální akcí Kovaříka, který prošel přes několik hráčů a obešel i gólmana. Ve 25. přišel gólový okamžik po trestném kopu Hrádku. Míč se odrazil od břevna na brankovou čáru a snaha jak o odkopnutí, tak i dopravení balonu do sítě skončila od obránce trefením D. Holečka – 1:2. Hrádek přidal na aktivitě a několikrát ohrozil branku Sula, který se nedal překvapit. Takže udeřilo na druhé straně po hlavičce Zradičky.

Poločasová bouřka v kabině hostů přinesla další zlepšení a první šanci ve 46. minutě. Většina druhé půle se odehrála na půli domácích. Ale byl to Herkner, který se po ojedinělém protiútoku dostal až před Michala Roba, jenž mu však vyběhnutím zmenšil úhel a střelu vykryl. Domácí ale doplatili na slabinu při bránění standardních situací. Po rohovém kopu se hlavou prosadil David Holeček. Doubí ještě pěkně vystřelilo Zradičkou, při které Michal Rob Hrádek podržel, ale gólovou tečku nakonec udělal Ondřej Holeček, který ze 25 metrů překvapil doubského brankáře. V poslední šanci utkání byl domácí Zradička z trestného kopu, jemuž však zkazil radost opět Michal Rob.

Branky: 10. Kovařík, 40. Zradička – 25. a 71. D. Holeček, 4. Hynek, 86. O. Holeček. Rozhodčí: Nešněra, ŽK: 2:3. Diváků: 50. Doubí: Sulo – Beneš (79. T. Gruncl), Suchomel, Kabát, Jonáš – Herkner (77. Zeman), Zradička, Kovařík, Novák, Piršel (79. Salaba) – Hájek. Hrádek: M. Rob – Brožík, D. Holeček, Kovač (64. Š. Holeček – 88. Antoš), Janďura (64. Patrik Rob) – Mizera, Breburda, O. Holeček, Hynek – Horváth, Skrbek.

Bílý Kostel – Stráž n. N. 3:5 (1:2)

Na těžkém terénu byli v útočném fotbalu lepší hosté a v 6. minutě T. Drašner po úniku nepřelstil P. Ulricha v brance Kostela. Na gólmanovi ztroskotal po chvíli i střelou Jirsa 
z 15 metrů. Ve 13. minutě stříleli domácí prvně mezi tyče Vitíkem. V 19. přišel roh hostů a po opakované hlavičce skóroval Horáček. První velkou šanci domácích vychytal Černý po úniku F. Ulrichovi. Pak se hostům povedl rychlý brejk, po němž Jírovu střelu stihl Ulrich vyrazit, ale proti skluzu Havlíčka byl krátký. Domácí se vrátili do hry před poločasem, kdy Daniel Ďuriš našel hlavičku Jana Ďuriše. A málem zahřmělo podruhé, po spolupráci Ďurišů, ale po prodloužení přihrávky Jana na Dominika, to zblízka nevyšlo. Krátce po poločase usměrnil Havlíček přihrávku placírkou a Stráž vedla 3:1. Domácí snížili po hodině hry, kdy centr využil hlavičkující Vacek. Předtím navíc po trestném kopu netrefil Jan Ďuriš ve skluzu odkrytou branku. Kostel začal šlapat a střílený centr L. Janáčka lízl lehce Jan Ďuriš, takže bylo srovnáno. Ale Stráž nepolevovala v brejcích, navíc po trestném kopu L. Oberreitera, který stihl brankář vyrazit, dorazil dobíhající Michalík na 3:4. Kostel chyboval v obraně, a to

se mu stalo osudným. Přízemní centr prošel až na zadní tyč, odkud osamocený T. Drašner splnil pětigólovou normu na zápas. 
V poslední šanci utkání se objevil domácí Michálek, ale jeho volej výtečně robinzonádou vyrazil Černý.

Branky: 40. a 76. Jan Ďuriš, 68. Vacek – 29. a 48. Havlíček, 20. Horáček, 82. Michalík, 88. T. Drašner. Rozhodčí: Janeček, ŽK: 1:2. Diváků: 75. Bílý Kostel: P. Ulrich – Jan Ďuriš, L. Janáček, Chomout, Vitík – F. Ulrich, Resl (78. Sedlmajer), Strnad (46. Vacek), Michálek – Dominik Ďuriš, Daniel Ďuriš. Stráž: Černý – Dostál, L. Oberreiter, Landa, J. Jirsa – T. Drašner, Horáček, T. Oberreiter (87. L. Drašner), Michalík – Havlíček, V. Jirsa.

Desná – Krásná Studánka 0:1 (0:1)

Hostům se poslední dobu nedaří a navíc nebyl ani exligový Killar. První poločas přinesl na umělé trávě vyrovnaný fotbal, v němž domácí své šance zahazovali, nebo ztroskotávali na „Pálfym“ Martinovi. Většinou se hrálo vprostřed hřiště, až po dvaceti minutách vystřelil tvrdou křížnou střelou Tomáš Hájek na zadní tyč tak přesně, až z toho byla gólová radost Studáneckých. Desná sice dál dobře kombinovala, ale hosté se úspěšně bránili. Po přestávce tlak domácích narostl, takže se Studánečtí pouze bránili, mnohdy za cenu pouhých odkopů. Desná soupeře mačkala a Studánka byla vyloženě zalezlá u vápna. Domácím se nedařilo skórovat, i když na to šance byly. Jenže defenziva vedená předstoperem Bradou a Pálfym v brance nic nepropustili. Neprosadil se ani dvoumetrový útočník Špaček. Jistě krásný dárek Studáneckých pro předsedu Lukáše Palána, který slaví své čtyřicátiny.

Branka: 20. T. Hájek. Rozhodčí: Brož, ŽK: 0:2. Diváků: 80. Krásná Studánka: Martin – Pojsl, Novák, Brada, Lang – J. Hájek (83. T. Faksa), Vondráček, Vajtr, T. Hájek (69. Vojtíšek) – Pova (52. Grepl), Smolák.

VTJ Rapid Liberec – Rynoltice 4:4 (2:1)

Hosté nepůsobili jako poslední tým soutěže. V úvodu byl souboj vyrovnaný, s několika střelami na obou stranách. Postupně se ale hostům vytrácely jak přesnost, tak i útok. Po ztrátě míče vprostřed hřiště založil Rapid rychlý brejk a po centru Barbořáka se z opakované střely prosadil gólově Šikýř. Hosté se snažili mnohdy zbytečně řešit věci až moc fotbalově, dost se zaplétali do kliček. Zato domácím vyšel další brejk, úplně totožný: Böhm vybídl Šikýře a bylo 2:0. Poté předvedli pěknou akci hosté, jenže Švarc trestuhodně ze strany překopl. Hosté přesto dokázali ještě v posledních sekundách poločasu snížit po trestném kopu a hlavičce Tomáše Vacka.

Po změně stran vhodil svůj dlouhý aut Lukáš Halama, a protože propadl gólmanovi rukama, skončil v síti na 3:1. Rynoltičtí se vytráceli a navíc Kejdana po průniku středem hřiště navýšil na 4:1. To bylo po hodině hry. Pak se ale začaly dít věci. Nejprve Dvorský vyrazil bombu soupeře na roh, jenže po něm přišly zmatky a Jaroslav Vacek snížil. Po deseti minutách uspokojené domácí vytrestal v souboji jeden na jednoho Zeidler Lukáše Halamu a bylo 3:4. Rynoltice se nadechly k náporu a domácí ztráceli půdu pod nohama. Přesto dvojice hráčů šla sama na gólmana, jenže místo pojištění náskoku skončil lob Barbořáka mimo. Hosté přežili a sami po třech minutách udeřili. Trestný kop směřoval na zadní tyč, odkud jej přes houštinu těl dorazil Jaroslav Vacek počtvrté do sítě.

Branky: 16. a 33. Šikýř, 50. vlastní, 61. Kejdana – 67. a 84. Jaroslav Vacek, 45. T. Vacek, 77. T. Zeidler. Rozhodčí: Frýda, ŽK: 3:6. Diváků: 80. VTJ Rapid Liberec: Dvorský – Proche, L. Halama, Lukáč (64. Jerie), Soukeník – Diviš (76. Andrš), Kejdana, Barbořák, Slatinka – Šikýř, Böhm (46. Stuchlík). Rynoltice: Jan Vacek – Peřina, Tvrzník, Bláha, Švarc (60. T. Zeidler) – Hanzl, Jar. Vacek, Ptáček, Kopic – Karásek, T. Vacek.