Stráž nad Nisou udolala favorita z Velkých Hamrů v zápase, kde dva góly padly po autech. Rynoltice zahrály excelentně proti Košťálovu a Chrastava prvně v plné síle porazila Harrachov. Frýdlant zdemoloval sedmi trefami Jilemnici, kdy mladý Štrbák vstřelil čtyři branky. Hejnice včera dost zklamaly 
v Horní Branné, které nedaly ani gól a prohrály.

Stráž n. N. – Velké Hamry 2:1 (0:1)

Vyrovnaný a bojovný zápas setřel rozdíly v postavení obou týmů. První zahrozili domácí hlavičkou Havlíčka a poté i střelou Fronce. Jenže pak hosté vhodili dlouhý aut, který se dostal k volnému Hlubučkovi a Hamry vedly. Domácí V. Jirsa dal o sobě vědět ranou 
z trestného kopu a na druhé straně byla hlavička Hlubučka dost nepříjemná pro Černého. Hra se většinou odehrávala při tvrdých soubojích bez rukaviček mezi vápny. Stráž hrála ve velkém nasazení a dočkala se vyrovnání po dlouhém autu V. Jirsy, který si srazil obránce do vlastní brány. Domácí ale měli i štěstí, protože za brankáře vykopával míč z branky Landa. Dvakrát se prezentoval koncovkou domácí L. Oberreiter. Pět minut před koncem nasměroval 
po akci Stráže Tóth na Havlíčka a bylo 2:1. Závěr patřil Hamrům, ale proti byl gólman Černý, který v 88. zmařil jejich tutovku.

Branky: 52. V. Jirsa, 85. Havlíček – 25. Hlubuček. Rozhodčí: Miklovič, ŽK: 0:1. Diváků: 100. Stráž: Černý – Drápalík (73. J. Jirsa), Landa, V. Jirsa, Dostál – L. Oberreiter, Tóth (86. T. Oberreiter), Fronc, Neumann – Havlíček, Horáček (70. Kraus).

Rynoltice – Košťálov  2:0 (1:0)

Domácí byli jednoznačně lepší, ale střelecky se prosadili pouze dvakrát. Dobrá hra Rynoltic přinášela šance, když tu první měl v 7. minutě Pudil a hned na to i Hanzl, ale gólman dokázal zachránit. Ve 14. poslal Zeidler míč mezi beky a naběhnuvší Tomáš Vacek vyjádřil převahu. Domácí pak 
v rozmezí dvanácti minut měli čtyři veliké příležitosti, navíc ve 44. Kotkovu hlavičku vykopl obránce z branky. Nápor pokračoval i po přestávce a po kombinaci z půlky přidal druhý gól Pudil. Hostům toho dopředu nebylo moc umožněno, a tak jedinou šanci v 54. vyřešil gólman. Rynoltičtí byli nadále ve všem lepší, hosty přehrávali, byli rychlejší a po kombinacích přicházela střelba. Ta však nebyla dostatečně účinná. Hosty nenechali domácí prostě vydechnout.

Branky: 4. T. Vacek, 53. Pudil. Rozhodčí: Hrbáček, ŽK: 2:2. Diváků: 100. Rynoltice: Kubínek – Zeidler (82. Jar. Vacek), Čeřovský, Ptáček, A. Kotek – M. Kotek st., Všetečka, Pudil (70. Jan Vacek), Hanzl – T. Vacek (85. Černý), M. Kotek ml.

Chrastava – Harrachov 4:0 (2:0)

Od začátku to byla hra kočky s myší. Domácí konečně byli kompletní a jednoznačně soupeře převyšovali. Hned ve 4. minutě nastřelil Henzl tyč, poté M. Rozmajzla vychytal gólman, Benešovu gólovku vykopl bek. Hosté se osmělovali sporadicky, ale stále přežívali nápor. A to i při penaltě, kterou za faul na Řezku nevyužil kanonýr Beneš v 17. minutě. Územní převaha Chrastavy pokračovala bez branek až do 33., kdy po Řezkově hlavičce skóroval hbitý Vávra. Hned nato Beneš vyzval krásnou přihrávkou Henzla, ale nic z toho nebylo a po trestném kopu M. Rozmajzla zvonila tyč. Až v závěru poločasu napřáhl ze šestnáctky Beneš a bylo 2:0. Chrastava nepolevila ani 
po přestávce a po Benešově akci skončil oblouček Michala Rozmajzla v síti potřetí. 
Za další tři minuty Beneš individuální akcí obešel i gólmana na 4:0. Skóre již nenavýšil ani Vávra, který v prvním případě slabě vystřelil a za pár minut orazil tyč. Hosté se dostali do hry až v závěru, kdy Kosiewicz zlikvidoval ojedinělou střelu a pak mu pomohlo břevno. Domácí Vávra sice na rozloučenou s kvalitní hrou ještě krásně vystřelil, ale těsně minul.

Branky: 42. a 52. Beneš, 33. Vávra, 49. M. Rozmajzl. Rozhodčí: Urbánek, ŽK: 1:1. Diváků: 150. Chrastava: Kosiewicz – Holinský (72. Šipula), Žemlička, Kopecký, Bartoš – P. Rozmajzl (62. Mareček), M. Rozmajzl, Vávra, Henzl – Řezka (58. Procházka), Beneš.

Frýdlant – Jilemnice 7:0 (3:0)

Hosté jsou sice poslední, ale v úvodu nehráli špatně. Frýdlant byl kombinačně lepší a po přihrávce Šeny se prvně prosadil v 17. minutě Štrbák. Za dalších šest minut se po narážečce ve vápně prosadil Coufal. Jilemničtí se dál snažili o fotbal, ale po dlouhém míči zazmatkoval jejich gólman a prakticky vyzval Štrbáka ke skórování. Po přestávce postupně hosté přestávali stíhat domácí tempo a Nosek zvýšil po přihrávce Lodeho na 4:0. Domácí měli chuť a zejména pak střelec dne Štrbák. Dorostenec využil nezištné přihrávky Noska a pak se prosadil po dlouhém míči 
od Drobného. Brankové hody završil po kombinaci a následném úniku Plesar.

Branky: 17., 43., 76. a 86. Štrbák, 23. Coufal, 68. Nosek, 88. Plesar. Rozhodčí: Bahník, ŽK: 1:0. Diváků: 100. Frýdlant: Zahradník – Plesar, Mičunovič, Drobný, Jelínek (46. Weidisch) – Šena, Coufal, Folda, Kutílek (57. Nosek) – Štrbák, Lode (81. Stýbal).

Horní Branná – Hejnice 2:0 (0:0)

Celý poločas měly Hejnice jasnou převahu a byly o poznání lepší. Jenže zahazovat šance začaly od začátku a v 7. minutě vše odstartoval Zrubec, který po centru Šorejse mířil těsně vedle. Hejničtí si vypracovali dalších sedm velkých šancí, když ty největší dokázali zahodit Netolický a Zrubec. To měly být góly. Domácí měli jen jednu střelu ve 14. minutě a pak jeden závar po rohu.

Ještě deset minut po přestávce patřilo Hejnickým, kterým ale pak nepomohlo střídání. Domácím se podařil v 75. únik, který byl více jak ofsajdový. Přesto se pokračovalo a Branná vedla. To odstartovalo větší snahu hostů, ale bylo to hodně křečovité dopředu. Míče se jen nakopávaly a nakonec při hejnické standardní situaci přišel odkop domácích a rychlý kontr zakončený druhým gólem.

Branky: 75. Mečíř, 80. Šimek. Rozhodčí: Havel, ŽK: 2:3. Diváků: 100. Hejnice: Vykoukal – Šorejs, Malinský, Kosiewicz, Macháček – Matouš (57. Matěcha), Kobr, Piršel, Dressler – Zrubec (65. Vondrášek), Netolický.