Jilemnice – Stráž n. N. 6:2 (2:0)
Na těžkém, neregulérním terénu byli domácí od začátku lepším mužstvem. Jilemnice svého soupeře přehrávala ve všech činnostech a zejména v bojovnosti. Domácí se také lépe vyrovnali se záludnostmi hrací plochy.

Po čtvrt hodině Jilemnice využila chybu hostů, kdy zapomněli na volného Hartycha, a ten poslal nezadržitelně míč nad gólmana. Za pět minut opět podobně neobsazený Hartych zvýšil lacině na 2:0.

Stráž měla později velkou šanci, když Vogtova rána šla jen těsně vedle. Poté ještě Havlíček v šanci vystřelil do prázdné jilemnické brány, jenže míč se na sněhu zastavil. Po změně stran začala Stráž hrát na dva útočníky, jenže tím se dostávala defenziva do problémů a dost nestíhala.

V 52. Stráž chybovala v obraně a Schauer ml. dal na 3:0. Po dalším nedorozumění hostující obrany prošel Vancl a zvýšil na 4:0, hned nato po míči za obranu skóroval na 5:0 Bergemann.

Hosté se dočkali v 80. minutě, kdy byl sražen ve vápně Havlíček a nařízený pokutový kop proměnil Lukáš Oberreiter. Jenže chyba hostujícího předstopera vyzvala Tonara a bylo 6:1. V divokém závěru si míč hezky zpracoval strážský Vogt  a podél brankáře vstřelil druhý gól hostů.

Branky: 19. a 24. Hartych, 52. Schauer ml., 75. Vancl, 77. Bergemann, 87. Tonar – 80. L. Oberreiter z pen., 88. Vogt. Rozhodčí: Linhart, ŽK: 3:2. Diváků: 50. Stráž: Schöler – Dostál, L. Oberreiter, Hertík, Didi (50. Landa), Frýba (50. Podolský) – Dressler (75. Jar. Jirsa), Stříbrný, Vogt, Havlíček – T. Oberreiter.