Fotbalová juniorka Slovanu Liberec vyhrála i druhý zápas Future League (v prvním porazila Chemnitzer 3:2), na městském stadionu nad Teplicemi vysoko 5:2. Ve Future League mohou startovat hráči do 23 let, vedle nich se navíc mohou objevit také tři fotbalisté nad tuto hranici. Za Liberec nastoupili tři cizinci, z nichž tím zcela novým byl Korejec Hoon Jang Ji, za Teplice si liberecký pažit vyzkoušelo hned kvarteto cizinců.

V úvodu Teplice tak trochu zaskočily Liberec a napadáním byly hodně nepříjemné. Navíc za osm minut nastřelily tyč a pak po kombinaci zakončil z první Pecháček. Slovan jako by gól vysvobodil z nervozity a nově zkoušený Korejec Jang po akci Krejčího srovnal stav. Za pět minut zakončil Frimmel přihrávku Šustra a po dalších třech minutách bylo dokonáno: Krejčí nabil Frimmelovi a Denis skóroval podruhé. Ve vyrovnaném utkání nebylo šancím konec a hlavičkující Šustr využil centr Janga na 4:1. „To bylo z naší strany rozhodující. Tři slepené góly do poločasu z naší strany byly skvělé," chválil trenér Pavel Čapek střeleckou aktivitu proti jinak velmi dobrému soupeři. Ale ani tento nepříznivý stav neubral hostům na aktivitě a stále hráli naplno a útočně, podobně jako domácí. „Zápas se musel divákům líbit, protože to bylo stále nahoru dolů a ve svižném tempu," podotkl Čapek, jemuž se zdál výkon nového Korejce dobrý: „Je šikovný s míčem a má kvalitní fotbalové myšlení." Slovan krátce po přestávce využil rohový kop, kdy se trefil na 5:1 Chlumecký. Neustále bojující hosté se dočkali odměny po hodině hry opět Pecháčkem. Víckrát se již nikdo mezi střelce nezapsal, přestože šance na změnu skóre byly. O vyrovnaném střetnutí svědčí i statistika střely na branku: 6:4, mimo branku: 4:8, rohové kopy: 4:5.

Branky: 25. a 28. Frimmel, 20. Jang, 38. Šustr, 48. Chlumecký 16. a 62. Pecháček. Liberec: Garčár - Čuřík, Chlumecký, Šustr, Knejzlík - Bláha - Krejčí (46. Henzl), Jang (60. Kaiser), Cal (46. Dydowicz) - Tabeira, Frimmel (60. Machuča).