V nejnižší krajské soutěži se hrála tři liberecká derby. Rozstání zvítězilo v Rynolticích, druhá v tabulce Bílá porazila šťastně Hrádek B, Chrastava zdolala na jaře špatnou Novou Ves, Raspenava má bod z Dubice. Ve východní skupině Ruprechtice prohrály na hřišti posledního.

Rynoltice - Rozstání 0:1 (0:0)

V prvním poločase si domácí vytvořili čtyři šance, z nichž se mohl urodit gól. Ale nestalo se tak, ve 20. minutě Tomáš Vacek nevyužil přihrávku Jaroslava Vacka. Pak poslal Kotek míč hlavou těsně vedle a krátce nato neuspěl ani Pudil. Rozstání zahrozilo ve 29. nebezpečnou střelou. Ve 34. byl blízko branky domácí Kotek, ale sám proti brankáři neuspěl. Hosté ve II. půli využili rohový kop a Mikeš na přední tyči otevřel skóre. Domácí se tlačili dopředu, ale prostě to v koncovce nešlo. Rozstání naopak v 86. mohlo po brejku vedení navýšit. Z domácích pak v dobrých pozicích zklamali Šálek hlavou a Šimon, jehož střelu zastavil na čáře brankář.

Branka: 66. Mikeš. Rozhodčí: Klimt, ŽK: 3:1, ČK: 75. Tvrzník (Ro). Diváků: 50. Rynoltice: M. Kubínek - Stebelský (60. Rudolf), Vodseďálek, Jar. Vacek. Spurný Jos. - Kubínek, Kotek (76. Šimon), T. Vacek, Šálek - Borsuk (82. Vojtíšek), Pudil. Rozstání: Kotlár - Botka (70. Tvrzník), Štajer, Kochan (83. Zerák), Jíra - Jirouš, Passian, Pomeisl, Mikeš - Pavlů, Hrubeš (60. Čihula)

Bílá - Hrádek B 2:1 (0:1)

Úvod provázely nepřesnosti na obou stranách. Hosté se do šancí nedostávali, domácí spoléhali jen na nakopávané míče. Jediná branka poločasu šla na úkor domácích, protože centr nasměroval Bulíř do vlastní brány. Takže Hrádek vytěžil z minima maximum. Druhou půli začala Bílá o něco lépe a v 65. byl sražen J. Kovář a z penalty vyrovnal Imrich. To Bílou probudilo a povzbudilo, takže měla navrch. Vopřátko a Kauška své možnosti však neproměnili. Pak se trenérovi povedl tah s Bulířem, kterého poslal na hrot, a ten se mu odvděčil gólovou hlavičkou necelých deset minut před koncem. Zbytek utkání si pak domácí pohlídali.

Branky: 65. Imrich z pen., 81. Bulíř 25. vlastní. Rozhodčí: Jirák, ŽK: 1:1. Diváků: 50. Bílá: Vítek - Linke, Kotrman, Kratochvíl, J. Kovář - P. Kovář, Vopřátko (80. Soldát), Bulíř, Škoda (65. Zelinka) - Imrich, Kauška. Hrádek: Rob - Dočekal, Marek, Š. Fujáček, F. Fujáček - Jiřišta, Holec, Černohorský, Šašek - Farský, Konrád.

Chrastava - Nová Ves 3:2 (2:2)

Chrastavě patřil úvod, v němž nastřelila Bartošem břevno a Rozmajzlem vstřelila gól. Navíc měl dvě dobré hlavičky Rozmajzl. V závěru poločasu pak vznikla branková přestřelka, kdy Řezka nejprve srovnal skóre na 1:1 a po gólu Marečka na 2:2. To vše během necelých dvou minut. Vsi patřila druhá půle, ale ani jeden tým nebyl schopen vstřelit gól. Na straně lepších hostů to byl především Řezka, u domácích pak Mareček a Jahoda. Hrálo se nahoru dolů, jenže nakonec se radovali domácí, kteří Bartošovou zázračnou střelou sedm minut před koncem šťastně rozhodli o bodech.

Branky: 13. Rozmajzl, 43. Mareček, 83. Bartoš 42. a 43. Řezka. Rozhodčí: Hnětynka, ŽK: 3:2. Diváků: 30. Chrastava: Kosař - Šipula, Žemlička, Trakal, Aubrecht (80. Stránský) - Mareček, Bartoš, Vávra (60. Urban), Mazánek (65. Novák) - Jahoda, Rozmajzl. N. Ves: Kverka - Vávra, Svoboda, Malaga, Holub - Menšík, Novotný, Kopic, Cusnir - Řezka, Abrahám.

Dubice - Raspenava 2:2 (1:1)

Hned v úvodu hosté zahrozili Martinem Zemanem, ale ten nemířil přesně. Poté se vyznamenal Farkaš, který zlikvidoval nebezpečnou hlavičku. Na první branku se tak čekalo do 24. minuty, to zůstal osamocený Pětioký na malém vápně. Hra se přelévala ze strany na stranu a Raspenavští si nechali vyrovnání až na samý závěr poločasu, když střelu M. Koudelky vyrazil brankář na Martinů a po jeho centru byl ve vápně sražen Martin Zeman. K penaltě se postavil Martinů a s přehledem proměnil. Začátek druhé půle patřil domácím, ale Farkaš vychytal samostatný nájezd. V 55. však byl krátký na pěknou střelu Kulhy, který poslal Dubici opět do vedení. Od této chvíle začala být Raspenava aktivnější a získávala územní převahu. V 67. se po rohovém kopu odrazil míč k M. Koudelkovi a ten střelou k tyči vyrovnal na 2:2. Hosté chtěli urvat všechny body, ale domácí hru často kouskovali tvrdými fauly.

Branky: 24. Pětioký, 55. Kulha 43. Martinů z pen., 67. M. Koudelka. Rozhodčí: Barcuch, ŽK: 2:2. Diváků: 50. Raspenava: Farkaš - L. Mleziva, J. Koprnický, Žlebek, Balog - Michal Zeman, Vancl (60. V. Mleziva), Martinů, L. Koprnický - Martin Zeman (78. Plůta), M. Koudelka.

Lučany - Ruprechtice 1:0 (1:0)

Domácí byli překvapivě o něco lepší, ale byl to spíš boj, v němž Ruprechtickým chyběl střed hřiště. Hosté se snažili kombinovat, domácí zase spoléhali na dlouhé míče. Jeden z takových se dostal za obranu, kde naběhl Hillebrandt a vstřelil gól. Oba celky neměly mnoho šancí, koncovka byla lichá. Lučany byly nebezpečnější, Ruprechtice nedůrazné. V 70. minutě sice hosté zaznamenali branku, ale nebyla pro údajný faul uznána.

Branka: 28. Hillebrandt. Rozhodčí: Drusan, ŽK: 2:2. Diváků: 30. Ruprechtice: Holub - Viktora (35. Morávek), Kusebauch, Tichý, Záveský - Prokop, Vrtal, Velek, Suchý (46. Dlabola) - Antoš, Dědič (75. Kuželka).

I. B třída západ: Dubice - Raspenava 2:2, Jablonné - Česká Lípa 0:0, Stráž p. R. Bukovany 2:2, H. Police St. Splavy 0:1.