Mimoň - Frýdlant

4:3 (1:2)

V 5. minutě poslal Šena míč za obranu, kde chyboval bek a Kobr si položil i gólmana na 0:1. Ve 13. rozehrál Kutílek trestný kop na zadní tyč, kde se trefil Coufal. Frýdlant byl lepší, kontroloval hru a mohl přidat další zásahy. Ale to by musel Kobr proměnit svůj nájezd na branku. Ve 27. neudržel hostující gólman míč a dobíhající Hanoušek snížil. Ještě v předposlední minutě poločasu mohl Frýdlant zvýšit náskok, ale Coufal sám proti brankáři neuspěl a po následném rohu vytěsnil brankář jeho povedenou hlavičku. Druhý poločas měl Frýdlant vítr v zádech a brzy dal na 3:1. Po rychlém autu a centru Kobra pálil Šena. Vše vypadalo nadějně. Ale jen čtyři minuty. Domácí centr prošel vápnem a Kolda pohodlně snížil. Frýdlant tento gól hodně srazil a domácí byli čím dál víc nebezpečnější. Po chvilce vystřelil Sutr a vyrovnal stav. Bylo zle a pro hosty ohavnou dvanáctiminutovku zakončil Kolda hlavou na 4:3. Hosté sice vsadili na útok a snažili se alespoň dorovnat skóre, ale byli v náznacích šancí nepřesní.

Branky: 54. a 66. Kolda, 27. Hanoušek, 60. Sutr 5. Kobr, 13. Coufal, 50. Šena. Rozhodčí: Trdla, ŽK: 2:1. Diváků: 60. Frýdlant: Höfler Marek, Stejskal, Drobný, Lopuszynski (75. Weidisch) Netolický, Šena, Kutílek (55. Plesar), Jelínek (46. Řepa) Coufal, Kobr.

Bozkov - Raspenava

7:0 (4:0)

Bozkov chtěl potvrdit své výsostné postavení v tabulce, a to se jim povedlo hned v 1. minutě po špatné rozehře hostí, když se hlavou trefil Mazánek. Raspenavští zahrozili, ale rána L. Koprnického mířila těsně vedle. Domácí byli jasně lepší a po závaru přidali i druhou branku opět Mazánkem. O dvě minuty později se Raspenavským nepodařilo odkopnout míč z vápna. Ve 39. přidal Coufal čtvrtou branku. Krátce po změně stran Coufal přidal druhý gól. Další branku vstřelil Aster. Ještě dvě minuty nato vstřelil Pikous vlastní branku, ale naštěstí pro hosty se tím i brankostroj Bozkova zastavil. Domácí byli nadále lepší a vytvořili si několik šancí, ale žádná naštěstí neskončila v síti.

Branky: 1. a 20. Mazánek, 39. a 48. Coufal, 22. Burnus, 54. Aster, 57. vlastní. Rozhodčí: Lihart, ŽK: 1:4, ČK: 85. Cifra (R). Diváků: 50. Raspenava: Farkaš (46. Šimon) Burgr (54. Pikous), J. Koprnický, Žlebek, Mleziva L. Koprnický (46. Koutný), M. Koudelka, Plůta, Balog Zeman, Cifra.