V dalším utkání fotbalové divize C nepředvedl domácí Rapid žádnou slávu a s celkem, který trénuje exligový Martin Pulpit, prohrál. Domácí trenér Jiří Horáček byl po utkání hodně smutný: „Je to ohromná ztráta. Poločas jsme ještě zvládli, škoda byla dvou nevyužitých šancí. Ale ve druhém poločase byli dvacet minut hosté lepší a vstřelili rozhodující gól. Nám rozhodně chyběla větší odvaha vzít na sebe v útoku riziko a také více podporovat útok."

Rapid začal přitom souboj nováčků dobře a v souboji s gólmanem hostů uspěl svým důrazem Studnička, který z otočky poslal svůj tým do vedení. Jenže za devět minut bylo srovnáno. Z rohu hřiště centroval Paprčiak, Zíka malinko nadzvedl letící míč a Klátil se dostal před bránícího hráče a hlavičkou srovnal. Domácí sice byli až do konce poločasu lepším týmem, ale ve 25. nejdříve na hlavičku nedosáhl Poživil a poté při zakončení podklouzl Landyš. Svoji příležitost měl i Vaněk.

Po přestávce se v obraně stále důrazně hrající hosté zlepšili a v 65. jejich útočník v souboji stačil posunout balón na nabíhajícího Herzána, který nedal Zíkovi šanci. Rapid pak přešel na systém 3 4 3, který sice hru dopředu oživil, ale výsledek útočení byl nulový. Pochvalu zaslouží jistě Studnička, který se rval v útoku a vstřelil jediný gól domácích. Bohužel to nestačilo na bodový zisk.

Branky: 6. Studnička  -15. Klátil, 65. Herzán. Rozhodčí: Tryzna, ŽK: 2:0. Diváků 100. Rapid: Zíka - Herodes, Halama, Poživil, Kopic (88. Slatinka) - Kraus, Landyš (76. Soukeník)-  Svoboda (69. Hegr), Novák (74. Vodička), Vaněk - Studnička.