Na poloprázdných Stínadlech se sešlo 2 013 diváků, kteří viděli zejména ve druhé půli zajímavé utkání  a dva slepené góly v závěrečných dvaceti minutách. Na trefu Jindráčka ze 73. minuty o několik desítek vteřin později odpověděl Šural.

Postupová matematika je jasná. Pokud chce teplická parta udržet naději na účast v evropských pohárech, bude muset U Nisy skórovat. Liberci by stačila i bezbranková remíza, proto je pro něj včerejší nerozhodný výsledek 1:1 větším úspěchem. Na Stínadlech se mu navíc roky nedaří, včera tam dal gól po sedmi letech!

První gól dal Jindráček, který dostal Teplice v 73. minutě po pěkné střele k tyči do vedení. „Prostě jsem do toho prásknul a spadlo to tam. Je ale veliká škoda, že ten zápas neskončil vítězstvím. Nevím, čím to bylo, že soupeř tak rychle vyrovnal, možná naší nekoncentrovaností. Každopádně je to ale jenom jeden poločas,“ řekl teplický útočník Martin Jindráček.

Liberec odpověděl záhy. Šural doklepl míč za brankovou čáru naopak z blízka. „Konečně jsme to tady prolomili, ale myslím si, že jsme měli na víc než jenom na remízu,“ prohlásil po utkání liberecký stoper Jan Nezmar.

Teplice už vyřadily Ústí n. L., Mikulovice a Karvinou, Liberec přešel přes Varnsdorf, Hradec Králové a Převýšov.

Teplice – Liberec 1:1

Branky: 73. Jindráček – 75. Šural. Rozhodčí: Proske – Santarius, Tacina. ŽK: Ježdík – Janů. Diváci: 2013.  Poločas: 0:0. Odveta se hraje ve středu v Liberci.

Sestavy:
Teplice: Grigar – Vondrášek, Lukáš, Rosa, Ježdík – Dolejš, Siva, Vachoušek, Čajič, Volek (76. Zoubele) – Jindráček (89. Smejkal). Trenér: Rada.
Liberec:
Hauzr – Gebre Selassie, Nezmar, Kelič, Breznaník – Rilke, Štajner, Janů, Bosančič – Hadaščok (61. Rabušic), Šural (86. Liška). Trenér: Šilhavý.