FC Prašivky Liberec B - FC York Liberec 3:1 (1:0)

Premiérová výhra Prašivek v tomto ročníku se nerodila lehce a málo kdo jí v tomto utkání čekal. Domácí nastoupili opět pouze s jedním hráčem na střídání, ale od začátku vycházeli ze zabezpečené obrany a snažili se o rychlé protiútoky. Jeden takový dokázal proměnit muž zápasu Vogt a Prašivky v poločase vedly. Ve II. půli se York snažil vyrovnat, ale proti byl výborný Svinka, který konečně chytil formu. Na 2:0 po pěkné kombinaci zvýšil Radačovský, a přestože se Yorku podařilo snížit, vítězství potvrdil Vogt.
Branky: Vogt 2, Radačovský - Melichar.

Nord Servis Liberec - Makro Liberec 4:2 (3:0)

Ve šlágru kola narazilo druhé Makro na třetí Nord Servis, takže se dal čekat vyrovnaný a vyhecovaný duel. Jako první otevřel skóre zápasu již v 5. minutě Bílek, na 2:0 zvýšil v 17. vedoucí muž tabulky střelců Milan Knajbl a když pak v poslední minutě Štraus zvýšil na 3:0, rodilo se překvapivě lehké vítězství Nordu. Ve druhém poločase Makro zabralo a díky dvěma zásahům Janáčka snížilo na 2:3. Klid do řad Nordu dal opět Knajbl.
Branky: Knajbl 2, Bílek, Štraus - Janáček 2.

GRUPS C.F. - Avast! Liberecké Gazely 1:4 (0:2)

Poslední Grups přivítali páté Gazely a doufali konečně v první body do tabulky. Gazely od začátku zápasu udávaly tempo a ve 12. minutě se ujaly vedení díky Aleši Štěpánkovi. Jeho bratr Radek v 17. minutě zvýšil na 2:0 a načal tím své galapředstavení. Během patnácti minut totiž zaznamenal čistý hattrick a Gazely vedly 4:0. Rezignovaný soupeř dokázal pouze korigovat díky Vaníčkovi.
Branky: Vaníček - Tomášek Radek 3, Tomášek Aleš.

Pampuch team Liberec - TTNF Liberec B 8:3 (4:0)

Vedoucí Pampuch přivítal mladé pušky z TTNF a chtěl navázat na předchozí čtyři vítězství. To začal plnit od první minuty, kdy otevřel skóre zápasu Bendák. Soupeř byl vývojem zaskočen a v krátkém sledu od 12. do 19. minuty inkasoval ještě třikrát. Když zkraje druhého poločasu Broschinský zvýšil na 5:0, vypadalo to na pořádný výprask. Pak se ale konečně také dokázal prosadit soupeř a díky dvěma brankám Žočka a jedné Jirsy dokázal snížit na 3:6. Pampuch si vedení v zápase, tak i v tabulce pohlídal a přesvědčivě zvítězil.
Branky: Pekař 2, Bendák 2, Poživil, Broschinský, Soukeník, Abrahám - Žoček 2, Jirsa.

Greens Liberec B - PRINTMAX 5:5 (3:2)

Printmax si brousil si zuby na další body, ale Greens posílil z A mužstva Hubka, a ten, stejně jako v minulých zápasech, režíroval hru domácích. V 6. minutě poslal své mužstvo do vedení a během dalších pěti minut zaznamenal hattrick, mezitím se prosadil za hosty i Jon a do poločasu snížil ještě Sláma. Ve druhém poločase se Printmax neskutečně zvedl a dokázal vyrovnat na 3:3. Od té doby se hra přelévala z jedné strany na druhou a vyhrát mohla obě mužstva. O kousek blíž k němu měl Printmax, který vedl 5:4. V poslední minutě na spravedlivých 5:5 upravil kapitán Greens Ede Pekař.
Branky: Hubka 3, Schovanec, Pekař - Kleinbauer 2, Jon, Sláma, Šimůnek.

Inter Interma Liberec B - Al- chajda Liberec 5:0 kontumačně.