TTNF Liberec B - Grups C.F. Liberec 8:4 (1:3)

Výborně hrající rezerva nastoupila proti Grups, a nezačala vůbec špatně. V 5. minutě Pikous otevřel skóre, v 8. zvýšil Hertík a rodilo se velké překvapení, které umocnil opět Pikous, jenž zvýšil na 3:0. Koncem poločasu domácí zabrali a dokázali alespoň snížit, což se nakonec ukázalo jako klíčové. Do II. poločasu nastoupilo „nové" mužstvo, které soupeře jasně přehrávalo a dokázalo i díky hattricku Neumanna zápas otočit.

Branky:Neumann 3, Jirsa 2, Volek, Kraus, Drašner - Pikous 3, Hertík.

FC Prašivky Liberec B - Nord Servis Liberec 1:8 (0:3)

Prašivky pouze se čtyřmi hráči v poli doufaly v zázrak, který žil pouhých deset minut, než otevřel skóre Bílek a spustil brankostroj Nord Servisu. Do konce poločasu ještě dvakrát udeřil Knajbl. V úvodu druhé půle se domácí snažili s výsledkem něco udělat, ale šance nedali, a tak skórovali opět hosté dvakrát Molčíkem. Až poté se prosadil za domácí Kulhavý, ale další branku už Prašivky nepřidaly. Hosté vsítili další tři a nejpilnějším střelcem byl se čtyřmi góly Knajbl.

Branky:Kulhavý - Knajbl 4, Molčík 3, Bílek.

FC York Liberec - Inter Interma Liberec B 8:2 (5:0)

Rezervu Intermy tentokrát neposílili hráči A mužstva a na výkonu to bylo znát. Za York se první trefil Preissler a chvíli nato zvýšil Krejčík. V prvním poločase hosté nemohli najít recept na dobře organizovanou hru Yorku a ten trestal dalšími brankami. Ve druhém poločase se již osmělili i hosté a alespoň korigovali Dobrovolným a po něm se trefil i Scheufler. York poté opět zabral a hattrick zaznamenal Krejčík.

Branky:Krejčík 3, Preissler 2, Nekvinda 2, vlastní - Dobrovolný, Schaufer.

PRINTMAX - Pampuch team Liberec 0:5 (0:0)

Printmax začal stejně jako v minulém zápase se zataženou obranou a celý první poločas jim tato taktika nesla ovoce. Favorit z Pampuchu se nedokázal prosadit. Až ve druhém poločase začal lépe kombinovat a nakonec otevřel i ve 33. minutě skóre díky kapitánu Soukeníkovi. Tím v podstatě zlomil odpor domácích, kteří museli hru trošku otevřít a Pampuch toho dokonale využil a přidal další branky.

Branky:Pekař 2, Bendák 2, Soukeník.

Tango Liberec - Greens Liberec B 5:3 (2:0)

Tango přivítalo rezervu Greens a hrál se velice pohledný futsal nahoru, dolů. Jako první udeřil Hájek a poslal domácí do vedení, chvíli na to tentýž hráč zvýšil na 2:0. Ve druhém poločase se hosté konečně dočkali a Jedlička snížil na 1:2. Andrš vrátil domácím dvoubrankové vedení ve 32. minutě, pak ale hosté dvakrát krásně zakombinovali a na konci byl v obou případech opět Jedlička, který dovršil hattrick. Z rozehry ovšem Andrš opět skóroval a v poslední minutě stanovil svůj hattrick.

Branky:Andrš 3, Hájek 2 - Jedlička 3.

Al- chajda Liberec - Avast! Liberecké Gazely 0:7 (0:2)

Al- chajda nastoupila pouze s jedním hráčem na střídání a bez svého kanonýrka Mikeše, ale chtěla soupeře minimálně potrápit. Plány začaly krachovat v 11. minutě, kdy se zranil Míra Pavlů a domácí museli dohrávat ve čtyřech. Přesto srdnatě bránili a inkasovali až v samém závěru poločasu. Ve druhé půli Al- chajdě již evidentně docházely síly a soupeř toho dokonale využil, přidal další branky a svého soupeře rozdrtil.

Branky:Hrdlička 2, Burkoň 2, Šefr, Šifta, Tomášek.