K obratu zavelel gólem domácí Štajner a nakonec chrastavší fotbalisté přidali další čtyři kousky. Jendou se trefila i nová posila Tomas Radzinevičius.

Fotbal. Ilustrační snímek.
Chrastava s Radzim, ale bez Čurgaliho

Nakonec byli do sestavy zařazeni Uzel, který toho moc nepotrénoval a oba nováčci - litevský útočník Radzinevičius a v týdnu získaný Čuřík z juniorky Slovanu Liberec. Tím byla tajenka Chrastavských se sestavou vyřešena. „Uzel potrénoval celý týden, když předtím pracovně nemohl. Radzi je vepředu buldok a nováček Čuřík byl v úvodu trochu vyplašený. Ale určitě bude přínosem,“ potvrdil trenér Petr Rozmajzl st.

Chrastava otočila zápas s Letohradem.Zdroj: Hana Rozmajzlová

Chrastava - Letohrad 5:2 (2:2)

Po dvou individuálních chybách, kdy soupeři doslova „namazali“ Štajner a Uzel bylo 0:2. Naštěstí třetí chybu domácích Letohrad nevyužil, když nastřelil jen tyč! Domácí se probírali a Štajnerův gól je definitivně probudil. „Po gólu se kluci semkli, bojovali a byl to úplně jiný fotbal než v úvodu. A pět gólů v řadě? To divizní historii nepamatujeme," řekl trenér, který chválil zejména výkon Řezky.

Branky: 20. Štajner, 35. Radzinevičius, 51. Kouba, 60. Suk, 72. Řezka - 6. Tichý, 7. Štěpán. Rozhodčí: Ježek, ŽK: 1:2. Diváků: 230. Chrastava: Zoul - Čuřík, Melichar (83. Kopecký), Uzel, Henzl - Řezka (87. Cusnir), M. Rozmajzl, Suk (90. Martínek), Kouba (87. P. Rozmajzl) - Štajner - Radzinevičius.