Čtyřiadvacetiletý záložník s číslem 10 odehrál v nové sezoně 2012/13 všechny čtyři zápasy, ale zatím se brankově neprosadil.
„Máme šanci dostat se do Ligy mistrů a uděláme vše proto, abychom úkol splnili," uvedl Bosančić před dnešním těžkým duelem.

Zatím je vaše střelba gólově neúčinná.
Šance jsem nějaké měl, ale zatím gól z toho žádný nebyl. Určitě se budu snažit střílet dál. V prvním zápase proti Karagandě jsem měl šanci, v Příbrami jich bylo také několik. Uvidíme, jak se bude dařit dál a hlavně kolik toho soupeř dovolí.

Čekáme na vaše bomby ze střední a větší vzdálenosti, které jsou v zápasech většinou hodně účinné. Co vám k tomu říká trenér Šilhavý?
Stále se o tom bavíme, že musím střílet, ale zase ne úplně za každou cenu. Jestli bude situace přihrát lépe postavenému hráči, tak to přihraji. Určitě nebudeme manévrovat jako Španělé až do prázdné brány. Musíme častěji střílet, a to je také moje práce.

Co čekáte od rumunského mistra a jaký berete výsledek?
Jsou to techničtí hráči, lepší než Karaganda a určitě budou hrát po zemi, ne jako Šachťor vzduchem. Ale jsme v takové pozici jako Karaganda, nejsme tedy favority. Ale budeme se snažit udělat co nejlepší výsledek. Pomohlo nám vítězství v Příbrami, kde jsme však mohli dát víc gólů. První poločas to ještě nebylo ono, ale ve druhém jsme hráli dobře. V Rumunsku musíme dát gól a snažit se, abychom žádný nedostali.