Jablonečtí fotbalisté v posledním kole přerušili sérii čtyř zápasů bez porážky, když podlehli v Brně 0:2. V domácím utkání ale budou chtít navázat na předchozí povedená vystoupení.

„Soupeři se v posledním kole podařil výborný výsledek, když doma Příbram zvítězila nad Karvinou 4:2. My ale chceme smazat všechny spekulace, které jsou slyšet, že Příbram získá body, protože je potřebuje. Ne! My chceme za každou cenu vyhrát, získat tři body a potvrdit naši neporazitelnost na Střelnici. Nebude to jednoduché utkání, ale pokud k tomu přistoupíme tak, jako k předešlým domácím zápasům, s nasazením a vůlí po vítězství, měli bychom doma uhrát dobrý výsledek," prohlásil před nedělní bitvou jablonecký trenér Zdeněk Klucký.

„Všichni nás odepisovali, a to bylo v určitých fázích asi naší výhodou. Nyní jsme začali zužitkovávat kvalitu týmu, kterou máme," uvedl příbramský trenér Kamil Tobiáš.

Liberec se vydá na východ Čech, a i on bude figurovat v záchranářském boji. „Naším hlavním úkolem je skórovat a pak věřím, že můžeme být úspěšní. Chceme doma konečně vyhrát," uvedl hradecký trenér Bohuslav Pilný, jenž ve Slovanu dříve působil: „Jsou to hezké vzpomínky, ale od té doby uplynula řada let. Moc známých mi tam nezůstalo."