Viktorie Plzeň – Slovan Liberec 3:0 (0:0)

Oba soupeři se spíše hlídali a žádné větší šance proto nebyly. Jen Heppner v závěru půle naběhl do šance a z velkého úhlu nechal vyniknout brankáře Viktorie Sváčka. Na druhé straně z rychlé akce pálil nebezpečně Kulhánek, a Franc vyrazil míč na rohový kop.
„V kabině jsme si říkali, že to vypadá dobře a můžeme tady bodovat,“ svěřil se Holeňák. Naděje na bodový zisk trvala do 58. minuty, kdy plzeňský Skála po rohu a ranou z malého vápna skóroval.

Za jedenáct minut domácí přidali po centru a zaváhání při bránění druhý gól. Na druhé straně menší pasivitu ve hře Viktorie málem potrestal v 76. minutě Kazda, ale z vápna nastřelil jen tyč. „Mohli jsme snížit. Začali jsme více hrát dopředu, jenže domácí do otevřené obrany dali ještě třetí branku. Prostě zápas blbec. Vyloženě vyrovnaný zápas, který jsme nemuseli prohrát. Rozhodovala koncovka, jinak jsme ve hře měli pasáže, kdy jsme byli lepší,“ dodal smutně Holeňák.

Branky: 69. a 88. Vais, 58. Skála. Rozhodčí: Rejžek, ŽK: 0:1. Liberec: Franc – Heppner, Ulbrich, Blažek, Písačka – Baláž (75. Petr), Kazda, Prokš – Michalec (65. Micovčák), Kristian, Gembický.

Liberecká juniorka se rozloučí s podzimní sezonou domácím utkáním s Bohemians Praha. Tento zápas se odehraje v pondělí 4. prosince od 13 hodin na umělé trávě ve Frýdlantě. Jarní sezona začíná juniorce 18. února, zápasem v Příbrami.