A byla více než zasloužená. Liberečtí mladíci byli lepší a hosty z Dukly přestříleli 23:2 a na rohy 15:4. „Šli jsme od začátku za výhrou, protože jsme konečně chtěli zvítězit. To se nám podařilo a k vytvořeným šancím i střelám jsme dokonce mohli gólů dát víc," uvedl trenér Pavel Čapek.

Liberec - Dukla Praha, 3:0 (1:0)

Domácí měli celý poločas spoustu vypracovaných šancí a klidně mohlo být 7:0. Jenže koncovka nebyla nejpřesnější a navíc byl skvělý gólman Vávra proti. Ten kapituloval jen po půl hodině, kdy jej překonal Knejzlík. Hosté se dostali do dvou příležitostí, ale naštěstí z nich nic nebylo. Dydowicz pak z trestného kopu nastřelil tyč. Obraz hry ve druhé půli byl podobný té první. Liberec střílel jako u Verdunu, ale spíš rozchytal gólmana. „Byli jsme neustále aktivní a měli plno zakončení," potvrdil Čapek. Dydowicz opět trefil konstrukci (břevno), pak skóroval Machuča. Střídající Krejčí také pálil do břevna, ale za chvilku byl přesný a změnil stav na 3:0. Další možnosti byly jako na běžícím pásu, Dukla měla jen jedinou obrovskou šanci po chybném odkopu gólmana, ale Konečný svoji chybu napravil.

Branky: 31. Knejzlík, 62. Machuča, 81. Krejčí. Rozhodčí: Orel, 150 diváků. Liberec: Konečný - Bong (54. Čuřík), Šustr, Chlumecký, Henzl (79. Bělíček) - Machuča (69. Moustapha), Kaiser (69. Krejčí), Bláha, Cal, Dydowicz - Knejzlík (61. Tabeira).