Za to Sparta díky Julišovi skórovala hned dvakrát. Pro Liberec to byla první domácí porážka v ročníku. „Byl to jeden z nejlepších soupeřů s velkou kvalitou. Prohráli jsme určitě se vztyčenou hlavou, i když ten jeden gól jsme si zasloužili," potvrdil trenér Pavel Čapek, kterému se líbily výkony mladých hráčů, jež hru Slovanu oživily..

Liberec Sparta Praha 0:2 (0:1)

Ve vyrovnaném duelu byla v úvodu lepší Sparta a zásluhou Juliše šla do vedení. Slovan měl dvě příležitosti, ale nic z nich nebylo, i když po přetaženém míči to bylo dost nadějné. Sparta byla lepší na míči a hrozila z rychlých brejků po celý zápas.

Po přestávce byl Slovan odvážnější dopředu, měl dobrou hlavičku Šustkem, ale byl to opět Juliš, který druhým gólem po individuální chybě stopera zmrazil aktivitu Liberce. Sparta měla pár možností a střel z dálky, s nimiž si Hroššo poradil. „Dokázali nás nepříjemně napadat a jejich brejkové situace znamenaly stálé nebezpečí. Na našich se mi líbilo, že bojovali, chtěli hrát až do konce a usilovali o vstřelení branky," podotkl Čapek. V závěru zápasu se pokoušel Liberec s výsledkem něco udělat, ale zůstalo jen u tlaku bez vyložených šancí.

Branky: 20. a 55. Juliš. Rozhodčí: Lerch, ŽK: 0:1. Diváků: 80. Liberec: Hroššo Čuřík, Šustr, Bong, Knejzlík Bláha Delarge (46. Šustek), Soungole (51. Cal), Machuča, Krejčí (73. Šulc) Frimmel (80. Chlumecký).