Utkání se hrálo od začátku ve vysokém tempu, a to zejména ze strany domácích. Po kombinacích přicházela celá řada pološancí, centrů a střel, které nebyly přesné. Liberec vedl gólem Delargeho, který individuálně zakončil ve vápně akci Frimmela. Další gólová pojistka ze strany domácích nepřicházela, zato po dlouhém centru z poloviny propadl míč mezi libereckými stopery a Bernát, který byl hodně nebezpečný, zakončil naskytnutou šanci vyrovnávací brankou. Liberečtí měli sice míč častěji na svých kopačkách, ale všechny možnosti před brankou zůstaly nedotaženy. Po přestávce dostal Slovan do vedení Polívka, který si naběhl na přihrávku, po rychlém útoku obešel obránce a po zaseknutí míče zavěsil. Jenže hosté za šest minut srovnali, když Kovařík překvapil střelou gólmana. „Oba góly, co jsme dostali, byly doslova dementní. Chtěli jsme dominovat, chtěli jsme si rychle zpátky brát balóny, které jsme ztratili a být v zápase více na míči, což se nám dařilo. Všechno bylo dobré, kromě výsledku. Přežili jsme tři šance soupeře, naopak my jsme jich nevyužili velkou spoustu. Mohlo padnout víc branek, nám ale chyběla kvalita ve finální fázi, ve vápně. Kolikrát jsme byli ve vápně při náběhu v malém počtu a špatně řešíme finálky. Jinak výkon v poli i nasazení byly v pořádku, takhle si výkon představujeme," shrnul liberecký trenér David Vavruška.

„Trošku se zlepšujeme a herně zvedáme, každý zápas dostáváme o gól míň," přiznal hrající trenér Turnova Josef Petřík ml., který byl před dvěma týdny na hřišti při porážce 0:9 od ligového Slovanu. „Pro nás byl zápas výbornou přípravou, i když byla juniorka silnější na míči i fotbalovější, ale na velké šance pět pět," dodal. V jeho týmu jsou na zkoušku Macháček (naposledy Hejnice) a také Kovařík, který působil šest let v Německu.

Branky: 26. Delarge, 55. Polívka 37. Bernát, 61. Kovařík. Liberec: Zoul (70. Kubát) - Franić (70. Machuča), Bong (46. Egert), Maršálek, Bělíček (46. Zitka) - Tabeira (55. Frimmel), Ondráček, Machuča (46. Bláha), Henzl Frimmel (46. Polívka), Delarge.

Další přípravný zápas odehraje juniorka v Převýšově.