Frýdlant - Vratislavice 5:2 (3:1)

Domácí se konečně po čtyřech zápasech sešli v optimální sestavě a na výkonu to bylo znát. Zato hosté, kteří jsou zvyklí na své menší hřiště, byli z frýdlantského „letiště“ nešťastní a dost neškodní dopředu. Frýdlant byl aktivní a většinu poločasu se zápas hrál na polovině Vratislavic. V 18. minutě poslal Scheidl ostrý centr před bránu, kde si ho obránce ve skluzu poslal do vlastní branky. Za pět minut domácí předvedli postupný útok, kde ve finále Šena vysunul Šindlera, a ten přidal druhý úspěch.

Ve 28. bylo 3:0. Na rohový kop si počíhal Šindler, ale místo toho, aby jej dopravil do sítě, prakticky ho vyhlavičkoval z branky. Pro Frýdlant se nic nezměnilo, protože na malém vápně Scheidl dorazil míč do sítě. Pak ještě předvedl dva úniky Šindler, jenže se v koncovce neprosadil. Ve 37. předvedli hosté první akci po křídle, odkud směřoval přízemní centr do vápna. Tam naběhl Faifr a míč propasíroval přes Zimáka na 1:3. To domácí dost zaskočilo a zbrzdilo v aktivitě. V 52. směřoval Kutílek rohový kop do branky a z následné skrumáže zazvonilo břevno u vratislavické branky. V 55. pálil z trestného kopu vratislavický Horáček. Míč se odrazil od zdi a u brankové čáry ho útočník hostů zachytil a dobře odcentroval pod sebe a Smolák zblízka dorazil na 2:3. Jakás - takás naděje Vratislavic trvala tři minuty.

Frýdlantský aut směřoval na Lachmana, který si míč narazil se Šenou. Následně ho měl Šindler, který vybídl Kutílka ke skórování - 4:2. Frýdlant se gólem uklidnil, přesto občas splašeně zaútočil. Tím se hosté dostali několikrát do útoku a přečíslili obranu. Jedno takové přečíslení musel hasit stoper Melichar a byl vyloučen. Domácí v deseti podnikli brejk a Coufal přihrál Šenovi, který si poradil s bekem a upravil na 5:2. V samém závěru byl po druhé žluté kartě vyloučen hostující Šturm a Frýdlant v pohodě dokráčel po třech zápasech k výhře.

Branky: 18. vlastní, 23. Šindler, 28. Scheidl, 58. Kutílek, 89. Šena - 37. Faifr, 55. Smolák. Rozhodčí: Vrtal, ŽK: 0:4, ČK: 87. Melichar - 90. Šturm. Diváků: 80. Frýdlant: Zimák - Marek (72. Plesar), Melichar, Záruba, Šena - Scheidl, Coufal, Šindler (77. Jelínek), Kutílek - Drobný (60. Čejka), Lachman. Vratislavice: Jiříček - Belas, Rampáček, Horáček, Štefan (46. Pokorný) - Šturm, Faifr, Žabka, Drbohlav - Smolák, Lang (64. Petrtýl).

Doubí - Bozkov 2:1 (0:0)

Doubí hrálo bez tří hráčů ze základu a do poločasu nemělo žádnou šanci. Hosté byli herně lepší a měli i patřičný počet šancí. Naštěstí vždy proti nim zasáhl Svinka. V 8. minutě Bozkov zahrozil poprvé a hlavička šla nad. V 11. včasným vyběhnutím Svinka zlikvidoval šanci, stejně jako v 19. zakročil proti hráči, jenž prokličkoval obranou. Ve 35. byl dost přísně za faul u lajny vyloučen Martínek a domácí na tom nebyli nejlépe. Hned nato Svinka kryl nebezpečnou střelu a o minutu později další z deseti metrů. Ve 44. již překonaného gólmana zastoupil na čáře Suchan, stejně jako v 52. Bradáč, když útočník Bozkova udělal kličku i Svinkovi.

V 58. bylo Doubí poprvé v šanci, jenže Suchan ani nadvakrát nepřekonal brankáře. V 70. se přesto oslabené Doubí dočkalo: Brauner volejem po centru trefil přesně. V 64. běžel Herkner na branku sám, ale minul cíl. Hosté odpověděli střelou, která lízala břevno, a za chvíli si Svinka poradil se střelou k tyči. V 86. přišla domácí pojistka. Po faulu nechal sudí výhodu, Herkner odcentroval a Tonev pečetil na 2:0. Hosté ještě bojovali a v poslední minutě snížil Aster.

Branky: 70. Brauner, 86. Tonev - 90. Aster. Rozhodčí: Tykva, ŽK: 1:1, ČK: 36. Martínek (D). Diváků: 80. Doubí: Svinka - Suchan, Brauner, Martínek, Bradáč - Beneš, Kahl, Fronc, Kanta (90. Urban) - Vondrášek (34. Tonev - 88. Bláha), Herkner.

Stráž - Lomnice 4:1 (2:1)

Lomnice předváděla hru v pohybu a dobře kombinovala. V úvodních dvaceti minutách byla lepší a měla i šance. Ale do vedení se dostali domácí, když Havlíček proměnil rohový kop Žočka. Za dvě minuty hosté vyrovnali, když potrestali chybu v obraně. Pak dvakrát stříleli domácí Oberreiter a Havlíček z vápna, Horáček se snažil překonat gólmana z 20 metrů. Hosté pak nedotáhli šanci do konce, kdy dobíhající Koudelka nestihl dorazit míč u tyče. Poté se prezentoval Drábek střelou z hranice vápna. Domácí měli jeden pokus Stříbrným, jenž poslal rohový kop těsně nad. Před poločasem domácí víc ožili a Žočkovi chyběly centimetry při střele z 25 metrů.

Do šance se řítil ještě Horáček, jenže bránící hráč ho v posledním momentu odstavil. Nakonec se prosadil Kowalik hlavou po centru. Hra se s přibývajícími minutami odehrávala uprostřed pole, krátce po přestávce střílel Žoček centr a hosté si míč srazili do vlastní brány na 3:1. V 55. vnikl Smrž do vápna a jeho zpětná přihrávka našla na vápně Oberreitera - 4:1. Aktivní byl pouze Koudelka, který dvakrát ohrozil Schölera. Ale hosté po brance hráli spíše pasivně a Stráži se dařilo. Navíc domácím pomohlo vyloučení, protože se ve zbývajícím čase hrálo na jednu bránu.

Branky: 3. Havlíček, 44. Kowalik, 49. vlastní, 55. Oberreiter - 5. Láska. Rozhodčí: Ouředník, ŽK: 3:2, ČK: 78. Drábek (L). Diváků: 60. Stráž: Schöler - Landa, Kowalik, Stříbrný, Matěcha - Horáček, Mrijaj, Oberreiter (71. Hruška), Žoček (80. Hertik) - Havlíček, Smrž.

Cvikov - Krásná Studánka 4:0 (2:0)

Výsledek utkání neodpovídá předvedené hře, ale na to se nikdo neptá, protože 4:0 hovoří za vše. První šanci v utkání spálil hostující Hájek, ale zlomový moment byl ve 22. minutě, kdy trojice hostů šla na osamoceného beka. Jenže Chmátalovi se lob nevyvedl a brankář ho v pohodě zlikvidoval. První gólovou radost zkazil Cvikovu fantastickým zákrokem Vrábel. Ve 36. vypálil pěkně Housa, brankář však zachránil. Studna doplatila na neproměňování šancí, zato domácí ve 41. tu svoji využili.

Za chvíli mohli přidat další po brejku. Ale dočkali se za minutu, kdy chybu obrany využil Kaiser. Hostující sterilita v koncovce pokračovala i po přestávce, kdy zklamal zejména Hájek. Domácí pak přidali v 57. další gól a hosté přeskupili řady. Vzadu hráli jen na tři obránce a výsledkem bylo několik nadějných situací. Jenže opět nic z toho nebylo a na druhé straně domácí mohli podnikat brejky do odkryté obrany. Osm minut před koncem Cvikovu jeden brejk vyšel a bylo posekáno.

Branky: 41. a 57. Satrapa, 44. Kaiser, 82. Mašek. Rozhodčí: Paldus, ŽK: 1:1. Diváků: 100. Kr. Studánka: Vrábel - L. Faksa (65. Knajbl), Brada, Chmátal, Toman - T. Faksa, Housa, Pěnička (80. Vajtr), Dvořák - Hájek, Grepl.

Velké Hamry - Hejnice 3:1 (0:1)

Hosté zahájili skvěle a po trestném kopu a nacvičeném signálu našla hlavička Filipa Zoreníka, který se nemýlil. Pak hostující gólman vytáhl ošemetnou střelu na roh. V 15. byl blízko dalšího úspěchu Zoreník, který obešel dva obránce, ale střela skončila na tyči. Domácí poté měli dvě možnosti. Tu první chytil Vykoukal, druhá orazítkovala tyč. Ve 36. uvolnil Šulc Zoreníka, který běžel sám na branku, jenže byl dost nepochopitelně zastaven praporkem kvůli údajnému ofsajdu.

Ve druhé půli měli již domácí navrch a krátce po přestávce využili slunce v zádech, kdy míč po rohu Vykoukal neviděl a ten skončil v síti. V 50. dobře střílel Malinský, jenže gólman byl proti. V 69. zachránilo Vykoukala a Hejnické břevno. Po minutě se ve vápně Hejnic sesunul v duelu s Malinským k zemi hráč a sudí nařídil penaltu - 2:1. To domácí hráli již v deseti. V závěru byl vyloučen hostující Severýn, který byl předtím faulován, ale neudržel se. V závěru měly Hejnice další možnost na srovnání, jenže střelecky to prostě nešlo. Naopak domácí v dorážce pečetili výhru na 3:1.

Branky: 52. Pešat, 70. Prousek L. z pen., 80. Krejčí 6. Zoreník. Rozhodčí: Salač, ŽK: 2:2, ČK: 62. Pešat 73. Severýn. Diváků: 100. Hejnice: Vykoukal - Řezníček, L. Kobr st., Filip, Šulc - Novotný, Budka, Malinský, Severýn - L. Kobr ml., Zoreník.